calendar

Nedelja 11. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SKINULA SE SLAVICA ROKVIĆ! Pozirala okrenuta leđima, komentari pljušte! (FOTO) MARIJA RAZOTKRILA MILJANU I IVANA! Ne želi više da šuti o njima, evo šta se dešava sa malim Željkom i šta ne smiju da urade! DRAGANA MIRKOVIĆ POKORILA VELIKU PLANU! Srušila sve rekorde, publika u transu! TEODORA UHVAĆENA SA NJIM U PROVODU BEZ BEBICE! Delićevu je ovaj rijaliti učesnik pipkao po grudima! (FOTO) DA LI ĆE BAKA PRASE BITI SUPERVIZOR RIJALITIJA “IMANJE”?! Saša Mirković šokirao objavom, odluku prepustio gledaocima! ZA JEDNU MINUTU ZARADI 2000 KM! Šokantna istina o ZARADI ZDRAVKA ČOLIĆA! Ovako se slavi medalja: Nikola Jokić skinuo majicu i zapjevao Danijela Martinović konačno sretna u ljubavi: Osoba sam od trenutka Počeo protest u Beogradu: Građani se protive kopanju litijuma, poručuju da rudnika neće biti ŽELJKU SAMARDŽIĆU NEIZLJEČIVA BOLEST PROMIJENILA ŽIVOT IZ KORJENA! Pjevač otkrio sve o terapiji, pa rekao ko mu je bila najveća podrška! Ralf Schumacher uživa sa svojim momkom, razmjenjivali poljupce na jahti Rijeka ljudi na dženazi bivšem igraču i treneru Sarajeva Dženanu Uščupliću LUKASOVA KĆERKA SA ĐOKOVIĆEM Viktorija u Novakom društvu, njena majka objavila sve javno, pa poslala jaku poruku! Nina Badrić pokazala čime raspolaže: Skinula se u bikini pa izazvala lavinu komentara BOGDAN SPREMIO JOVANI SPECIJALNO IZNENAĐENJE NAKON SAZNANJA POLA BEBE! Ona je ovo dugo priželjkivala, a sada će joj on to i ostvariti! EKSKLUZIVNO U EMISIJI D-CAST KARAĐORĐE SUBOTIĆ: Progovorio o kćerci Aleksandri, kriminalnoj prošlosti, kao i o ocu svoje unuke Magdalene!

VELIKA TRAGEDIJA U ALEKSINCU: 8 RUDARA NASTRADALO, 20 POVREĐENO!

Objavio: RHT
01/04/2022 10:36 AM

Osam rudara poginulo u rudniku “Soko” u Aleksincu, a njih 20 je povređeno, rekao je direktor Doma zdravlja Aleksinac Rodobljub Živadinović.

Kurir video

Ističe da su uglavnom u pitanju lakše povrede.

-Više okolnih centara je poslalo sve svoje ekipe koje su mogli, deo se prevozi u Opštu bolnicu Aleksinac – dodaje Živadinović.

Navodi da nema informacije koliko je još zarobljenih rudara. Kaže i da se radi o aleksinačkoj smeni, tako da je većina rudara iz Aleksinca

U rudniku mrkog uglja “Soko” kod Sokobanje obrušio se deo jame i rudari su ostali zarobljeni.

– Noćas se dogodila se nesreća u rudniku, ali ništa za sada ne možemo da kažemo. U toku je akcija spasavanja. Biće obraćanje kasnije – potvrdio je direktor rudnika Soko Drago Milinković za Informer.

Nezvanično došlo je do zarušavanja okna u rudniku i kameni matrijal je pao i zatrpao rudare.

IZVOR: KURIR.RS/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS