calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Širom BiH danas nagla promjena vremena: Osjetan pad temperature i udari vjetra UČESNICA RIJALITIJA JAVNO PREVARILA MOMKA! Završila u krevetu s cimerom, vrela akcija naočigled svih! Dnevni horoskop za 28. septembar 2024: OVAN DEFINIŠE PRAVILA, LAVA MUČE PROBLEMI IZ PROŠLOSTI, RIBAMA LJUBAVNA KRIZA Aleksandar Stanković: Depresija je kad tri mjeseca čekaš da ti petnaest minuta bude bolje Iskra u Bugojnu čeka bh. zvijezde, dolazak potvrdile brojne legende Ja sam kralj asfalta i rijalitija! Kristijan opsjednut Filipom! Melanija Tramp: To što je moj suprug preživio dva atentata je čudo Elmedin priča kako je vozio do Njemačke bez prestanka! Uvijek sam bio mudriji od svih Farah Hadžiabdić obilazi Bosnu i Hercegovinu: Skriveni dragulji kroz objektiv mlade avanturistkinje Proglašena je najljepšom djevojčicom na svijetu, danas ima 20 godina i oduzima dah svojim izgledom FANOVI FILMOVA “HARI POTER” OPLAKUJU ČUVENU PROFESORKU MEKGONAGAL! Ova uloga je obilježila život Megi Smit! (FOTO) Kuhar objasnio kako skuhati ručak za četvoro za manje od euro (VIDEO) “BLOKIRALA SAM GA SVUDA, a sada je UŠAO U RIJALITI!” Izabela Alijoski o raskidu sa Kadrom “Dobila sam poziv” (PREMIJERA) Lola iz Srećnih ljudi se “prepolovila” nakon operacije Gagi Mijatov otkriva tajne: Izbačen sam jer nisam htio gej aferu sa Urošem Političar obećava: Odričem se plate zarad pravoslavne crkve i džemata!

SVI SE PITAJU DA LI JE BAKA UMEŠAO PRSTE U SKANDAL: Procurele GOLE slike Anje Bla, ona POBESNELA! (FOTO)

Objavio: RHT
30/03/2022 6:00 PM

Bivša devojka Bogdana Ilića, Anja Blagojević izuzetno je poznata na društvenim mrežama, naročito kada je u pitanju Instagram i TikTok.

Instagram

Nakon raskida sa Bogdanom, Anja se nije mnogo oglašavala po tom pitanju, a sada je pojavila informacija da su isplivale njene potpuno gole fotografije.

Anja se oglasila na Instagram profilu, pa iznela svoju stranu priče, ogorčena što se njene fotografije zloupotrebljavaju.

– Ja stvarno ne znam do kad će pojedini paćenici izmišljati da imaju moje gole slike, snimke i slično… Sad koliko vidim počeli su da u aplikaciji stavljaju moju facu i ko zna šta još rade da bi to kao ličilo na mene. Nemojte da se nadate uopšte ni vi muškarci, a ni žene koje jedva čekaju nekome da napakoste, jer tako nešto od mene nikada nećete videti, jer bukvalno ne postoji šansa. Pronađite smisao života, a ne da vam glavna zanimacija bude fejkovanje nečijih golih slika, možete samo sebi problem da napravite sa time što radite, nije toliko teško saznati od koga to potiče. Pozdrav – napisala je Anja na Instagram storiju.

– Još jednu stvar da kazem za ograničene ljude. Ja imam pravo da se slikam kako hoću i da kačim šta god želim. Poenta je da niko nema pravo uzeti moju sliku i u fotošopu brisati moj kupaći i stavljati “fake” gole grudi i genitalije, niko nema pravo da iseče moju glavu sa selfija i da je stavlja na telo gole žene koje pokazuje genitalije itd… Možeš biti i anonimna osoba sa 5 slika na instagramu koje nisu provokativne i da ti neko to uradi ako se okomi na tebe kao sto je neko na mene. Kapiram da ima vas koji ne podržavaju moje provokativnije slikanje, ali budite realni i shvatite da je ovo protivzakonito raditi – dodala je Anja.

Instagram

IZVOR: KURIR.RS/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS