calendar

Ponedeljak 29. Jul, 2023

OTKRIVENO SVE! OVO JE BILA ANJA BLA PRE VEZE SA BAKOM! (FOTO)

Objavio: RHT
29/03/2022 9:00 PM

Influenserka i bivša devojka Bake Praseta Anja Blagojević podelila je sa fanovima svoju sliku iz detinjstva.

Instagram

Iako Anja redovno fanove počasti nekom provokativnom slikom, ovog puta ona se družila sa obožavaocima na Instagramu i na njihov zahtev pokazala kako je izgledala u periodu kada je bila dete.

Ona je na ovoj mreži objavila čak dve fotografije, jednu iz najranijeg detinjstva i drugu iz tinejdžerskih dana.

Na prvoj je influenserka pozirala tako što je sedela na stolu, a na sebi je imala beli bodi i majicu koju je oko glave vezala kao maramu.

Druga fotografija, koja je posebno raznežila njene praticoe je ona na kojoj mala Anja pozira sa mačetom u rukama, a kako se vidi, ona je i tada imala smeđu kosu i šiške koje je pokupila šnalom.

Podsećamo, Anja i jutjuber Baka Prase početkom godine prekinuli su njihovu vezu, a da je Anja prebolela raskid u prilog ide i činjeica da je promenila frizuru i da redovno objavljuje eksplicitne fotografije na mrežama.

Sa druge strane, Bogdan se povukao sa mreža i doneo odluku da ne snima više klipove za Jutjub kanal.

– Desile su se dve stvari koje su me slomile psihički, prva je naravno situacija sa Kikom, druga raskid sa Anjom. Medijski linč koji sam doživeo nakon Kike je vremenom sve gore uticao na mene, odlasci u policiju i tako dalje. Na sve to i raskid sa Anjom, e tu sam pukao – rekao je Baka pre tri nedelje.

IZVOR:IDJ/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS