calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

HIT VIDEO: Tanja Savić se ISPALILA kao nikada! (VIDEO)

Objavio: RHT
29/03/2022 1:32 PM

Mnogi korisnici društvenih mreža uporedili su je sa likom Srećka Šojića iz “Bele lađe”

Pevačica Tanja Savić još jednom je dokazala da je kraljica lapsusa. Kako joj se u više navrata to događalo proteklih godina, pevačici se i ovog puta izgleda omaklo, ali se brzo ispravila.

Naime, gostujući u jednoj emisiji, Tanja je govorila o svojim nastupima te da je zadovoljna kako publika reaguje na nju, a onda joj se “zapetljao jezik”.

– U Americi, gde god da sam, po Evropi, uopšte kod nas na Balkanu, zadovoljna sam jako kako me publika prihvaća… – rekla je pevačica pa se uz osmeh odmah ispravila.

– Mislim, prihvata (smeh).

Ovaj snimak brzo je postao hit na društvenim mrežama, a mnogi je korisnici upoređuju sa likom Srećka Šojića iz “Bele lađe”.

 – Srećko Šojić progovara iz Tanje Savić, – Žena se lepo ispravila, svi greše, – Kraljica lapsusa, definitivno, – Bitno da se ispravila, – Plačem od smeha, – Tanja ne bi, ali jezik brži – samo su neki od komentara.

Inače, jedan od najpoznatijih Tanjinih lapsusa, bio je onaj vezan za njene šiške koje tada nisu izgledale kako je nameravala.

– Imala sam incest sa šiškama – bila je Tanjina izjava koja se pamti.

IZVOR: 23SEDAM.RS/HYPWTV.RA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS