calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku STRAVIČNO! Kćerka (20) holivudskog glumca pronađena mrtva u stanu RAZVODE SE JELENA I IVAN MARINKOVIĆ?! Ona uhvaćena u prevari sa ovim učesnikom, SKANDAL PRED KRAJ RIJALITIJA! LUNA ĐOGANI POTVRDILA SRETNE VIJESTI! Ovo su svi čekali, sve objavljeno javno: Poslije toliko godina, opet… PORODILA SE TAMARA DRAGIČEVIĆ Glumica na svijet donijela sina, ovo su detalji ”SVE JE TO DOGOVOR” ŠOKANTNO! Marija Kulić RASKRINKALA TAJNI PLAN Ivana i Jelene: “To su smislili da zarade pare” ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Nećete vjerovati KOLIKO novca je Iva Grgurić pukla na estetske operacije da bi promijenila LIČNI OPIS (VIDEO)

OVO DO SADA NIJE VIĐENO: Poznata teniserka POBEGLA sa meča! (VIDEO)

Objavio: RHT
28/03/2022 5:30 PM

Veliki skandal dogodio se na turniru u Majamiju.

Nekada najbolja teniserka sveta, Viktorija Azarenka, izazvala je nezapamćen incident, pošto je usred meča bez objašnjenja pokupila stvari i napustila teren.

Azarenka je u trećem kolu Mastersa u Majamiju igrala protiv mlade Čehinje Linde Fruhvitove (16).

Tinejdžerka je dominirala na terenu, dobila je prvi set 6:2 i imala je veliku prednost u drugom setu (3:0) kada se dogodio incident. Iznervirana Azarenka je u jednom momentu samo prišla sudiji i rekla da se povlači. Bez objašnjenja je uzela stvari i napustila teren. Svi su bili u potpunom šoku.

Još uvek nije poznato šta se dogodilo.

Iskusna teniserka je ovim potezom izazvala gnev kod ljubitelja tenisa širom svet. Zbog svog nesportskog ponašanja Beloruskinja se našla na žestokom udaru teniske javnosti. Mnogima je posebno zasmetalo to što se nije ni pozdravila sa svojom protivnicom na terenu.

IZVOR: KURIR.RS/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS