calendar

Subota 27. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“DIVLJAK SAM U KREVETU, RADO KONZUMIRAM S*X!?” Bojan Tomović ŠOKIRAO izjavom: “Na nudističkoj ne mogu da gledam babe!?” ANĐELA ŠPARAVALO HOSPITALIZOVANA! Kolabirala i završila u hitnoj, isplivala stravična fotka Saša Mirković SVIMA ZAGOLICAO MAŠTU! Oglasio se iz Bodruma i pokazao sjajne kadrove! (VIDEO) NIKOLIJA ŠOKIRALA SVE! Pjevačica jede na podu, ljudi u nevjerici “ZNAM ŠTA JE RADILA SA 14 GODINA” Stanija Dobrojević RASKRINKALA Maju Marinković, iznijela šokantne detalje iz njene prošlosti Dvije teniserke na OI-ju su kćerke multimilijardera: Takmiči se i zet Bila Gejtsa OVO JE KUĆA LEPOG MIĆE?! Ostvario želju KĆERKI: To je raj na zemlji, treba da se radi LETNJIKOVAC! (FOTO) HYPE NA LICU MJESTA! Ekskluzivni snimci Miljane Kulić nakon što je objavljeno da je u bolnici! OVO JE PRAVA ISTINA JANJUŠ I ENA PREVARILI NACIJU? Nikad se nisu ni razvodili? Isplivao ŠOK snimak! PROCURILA FOTKA ĐINE DŽINOVIĆ SA DEČKOM! Bez brushaltera i usne na grudima, stegao je i pribio uz sebe! Manijak silovao 21-godišnjakinju u Beogradu: Napao je nasred ulice dok se vraćala iz noćnog izlaska ĐOKOVIĆ SUMIRAO UTISKE NAKON PRVOG MEČA! Novaku samo zlato u glavi: “Neću gledati Alkaraza i Nadala, naši košarkaši su mi bitniji” “BEZ FILTERA, BEZ EFEKATA!” Neda Ukraden u osmoj deceniji obukla zavodljivi kupaći, pa razbuktala maštu! (FOTO) Nedim Sladić objavio detaljnu vremensku prognozu: Slijedi suša širom BiH, a padavina ni na vidiku ACA LUKAS HITNO HOSPITALIZOVAN ŠTA SE DEŠAVA SA SINOM DRAGANE MIRKOVIĆ? Marko objavio šok fotku iz restorana

DALILA POBESNELA OD LJUBOMORE: Mina i Car nikad bliži! (VIDEO)

Objavio: RHT
28/03/2022 12:00 AM

Zadrugari svake večeri igraju “kockice”, a ovo veče im se pridružila i Mina Vrbaški koju su svi počeli da hvale kada su videli kako dobro “barata” loptom.

Ono što je bilo najzabavnije je ipak to što je Filip Car stao na suprotničku stranu i igrao protiv nje, a ostali zadrugari su to gledali i u tušini pratili svaki njihov korak.

Dok su Car i Mina u suprotničkim timovima igrali “kockice”, a Dalila Dragojević je izašla napolje da zapali cigaretu i posmatra svog dečka koji je odmah počeo da besni kada je ugledao na vratima. Dalila je otišla kod Marka Đedovića i misliće da se ne čuje prepričala mu ceo razgovor.

– Kaže on da je nervozan i kao: “Jao boli me noga, što i igram kada se ne zagrejem! Je*em mu mamu, gde je ono što je napravila Matora da se jede!” A ja samo kažem istresi ljubavi svoj bes – ispričala je Dalila tiho, a Đedović je odmah posavetovao da ne reaguje na takve stvari.

IZVOR: KURIR.RS/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS