calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući!

KREĆE HAOS! Večeras ONA ulazi u Zadrugu! (FOTO)

Objavio: RHT
26/03/2022 9:00 PM

Niko ni ne sluti da će večeras Zadruga biti bogatija za još jednog rijaliti učesnika.

Instagram

Mina Vrbaški večeras ulazi u rijaliti, nakon čega više ništa neće biti isto.

Naime, još uvek nije isključeno da se Maja neće vratiti, samo kako je ona više puta isticala psihički još nije spremna da se vrati u rijaliti. Za sada možemo samo da uživamo u njenim vrelim fotografijama na Intagramu – poručuje ona.

Mina nije štedela reči na pojedine zadrugarke ali i zadrugare, te nam je otkrila kome trebaju da se tresu gaće nakon što je ugledaju na vratima Bele kuće.

– Pokušala sam sve da slažem da ne ulazim, ali evo ti si uspeo nekako da saznaš i tebe nisam mogla da slažem. Ja jedva čekam da im vidim svima face kako će da izgledaju nakon što me budu videli na vratima Bele kuće. Zadužila sam kući moje da mi snime kako će da regauju kada me budu ugledali – govori Mina i dodaje:

– Ja se redovno čujem sa Mensurovom mamom i njegovom podrškom, evo malo pre sam mu kupovala letnje stvari koje ću mu poneti. Neke stvari među nama nisu završene još uvek i to ako ne budemo rešili unutra ja ću dati sve od sebe da napolju rešimo sve nesuglasice koje smo imali. Žao mi je zbog svega što sam uradila i potrudiću se da te stvati ispravim. Veza nam se završila loše, ali to ne znači da on i ja moramo da budemo loši jedno prema drugome – ističe buduća rijaliti učesnica.

Ono što će mnoge iznenaditi jeste koliko se Mina pripremila za ovaj ulazak te je uspela da sazna mnoge inofmacije o pojedinim učesnicima zadruge.

– Ja ću Milici pružiti ruku, ali ako me još jednom spomene u negativnom smislu nateraću je da grebe na vrata, ili da se sama diskvalifikuje. Neću mnogo da je vređam, samo ću da iznosim činjenice, posle odnosa se ne kupa, jede sline, ne pere zube, da se kupa svaku drugu noć i da ne menja veš. Ja znam kako ću sa njom tako da samo gledajte ulazak i sve će vam biti jasno.

IZVOR: INFORMER.RS/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS