calendar

Četvrtak 1. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“ODVRATNO JE TO ŠTO SI URADIO!” Ova djevojka je Desingerici sve SASULA U LICE! (VIDEO) Kako je Jelena PRIZNALA DA JE POKUŠALA SAMOU*ISTVO: Poslala je i jednu VAŽNU PORUKU! (VIDEO) PJEVAČ SE SRUŠIO NA BINI Pao na glavu, ljudi u šoku, nastao haos u Budvi! Uhapšen sarajevski reper Sajfer!? NIKO ME NEĆE VOLJETI KAO ON Pjevačici umro muž, ona godinama neutješna: Moj pokojni suprug… PREMINULA RIJALITI ZVIJEZDA KOJU SU SVI VOLJELI: Bivši cimeri se opraštaju od nje! Evropski san Sarajeva ostao upravo to – san: Spartak kaznio sve promašaje Makarska rivijera u plamenu: Počela evakuacija jednog grada Lijepa Šeherezada fatalna i kao plavuša: Berguzar Korel uživa na ljetovanju, fotografije u kupaćem oduzimaju dah STANIJA POKAZALA ŠTA ZNA! Starleta objavila snimak iz teretane, pa izazvala lavinu komentara! (VIDEO) NOVI MEDIJSKI RAT! NAKON RIJALITIJA OPET RIJALITI! ASMIN OPLEO PO ANELINOJ CIMERKI: “Ta bi d**e prodala, a ne vrijedi 50 eurića!” Za dva mjeseca ljetnih vrućina: Rijeke i jezera u BiH odnijele 14 života Osman Karić se otvorio o rijaliti takmičarima: Šta je rekao za Šaviju? SLOBODA MIĆALOVIĆ NA LJETOVANJE DALA HILJADE EURA! Jedna noć ovdje košta 700 eura, a ova destinacija je brutalna! Kako vas automehaničari varaju: Koriste lukav trik Širom Bosne i Hercegovine sutra će na snazi biti narandžasti meteoalarm zbog visokih temperatura

OPET JE IZVELI IZ ZADRUGE! Miljana se nagutala lekova ispirali joj želudac!

Objavio: RHT
04/05/2021 2:02 PM

Nakon što je Tara Simov fizički napala Miljanu Kulić i izudarala je nogama u stomak, Kulićeva je napustila Zadrugu zbog zdravstvenog pregleda. Međutim, odmah po povratku ona se nagutala lekova i legla da spava.

Foto:Printscreen

Nakon toga obavestila je produkciju da joj je jako loše i da je boli stomak, a potom priznala da je popila veću dozu lekova nego što bi trebalo.
“Kulićeva je ponovo izašla iz rijalitija kako bi primila infuziju da ne bi došlo do većih komplikacije, jer je popila više lekova za smirenje koje nije trebalo da popije, sada je sve u redu”, tvrdi izvor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS