calendar

Četvrtak 25. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
STANIJA SE UTEGLA U HELANKE, PA KRENULA DA UVIJA I MIJEŠA! (VIDEO) “FAKULTET SAM ZAVRŠILA ZBOG RODITELJA!” Pjevačica je nedavno umro otac, a evo kako je pričala o najmilijima Influenserica šokirala pratioce: Otkrila da ima samo 25 kilograma Trajektu Jadrolinije se pokvarila oba motora, 340 putnika “zarobljeno” Odsad možete ljetovati u luksuznoj vili Gorana Bregovića: No, morat ćete duboko zaroniti u džep Tomislavgrad: U rudniku boksita povrijeđena tri radnika Kristijan Golubović otkriva: Džigljavi Filip Car mi ŠALJE PORUKE na Instagram i KUKA! Filip Car PREKLINJE da se zaposli na Hype TV! “MOŽE DA ČISTI!” Dejan i Kristijan GA URNISALI?! NOVA IMENA RASKRINKANA! Darko Lazić, Stefan Karić, Voyage i Vuk Mob! Rijaliti učesnica u emisiji UŠLA u PREPISKE, pa pokazala SVE pred kamerama DŽEJLA RAMOVIĆ BEZ TRUNKE ŠMINKE! Važi za jednu od najljepših pjevačica, a ovo je njeno pravo lice (FOTO) DOKTORI SU KRIVI, NE LIČIM NA SEBE! Srpsku manekenku unakazili ljekari, objelodanila stravične stvari NAKON RAZVODA DJECA NE PRIPADAJU NI KEJT NI VILIJAMU Otkrivena prava istina, evo ko će dobiti starateljstvo Tek sad kreće HAOS! Dejan Dragojević otvoreno iznio sve detalje o Filipu Caru NJIMA MUŠKARAC NE TREBA: Žene rođene u ovim znakovima su najsposobnije ŽENA OD SULTANA NIJE VIŠE CRNKA! PROMIJENILA LIČNI OPIS!? Tijana sve šokirala (FOTO) “LELE, STAVI NEŠTO MALO U TE GRUDI” Milicu Todorović prozivaju zato što nije stavila silikone, ona im žestoko odbrusila!

UHVAĆENA U NJEGOVOM DRUŠTVU! Ana Korać ima NOVOG DEČKA! (FOTO)

Objavio: RHT
24/03/2022 1:00 PM

Starleta i bivša rijaliti učesnica Ana Korać susrela se sa pevačem Tonijem Kaluđerovićem, a snimile su ih kamere.

Paparaco lov

 

Njih dvoje su odvojeno džipovima došli do jednog mesta gde je Toni ušao u Anin automobil i pao je poljubac u kolima.

Koraćeva je potom stala na rezervisano mesto zbog čega je upozorena, pa se pomerila. Na kraju su zajedno ušli u jedan modni studio, a uhvatila ih je kamera “Paparazzo Lova”.

Kako se navodi, Toni je počastio Anu komadom iz prodavnice. Ono što je malo poznato jeste da je Koraćeva bila manekenka u jednom od njegovih spotova. Njih dvoje viđanje su završili tako što su otišli zajedno na ručak.

Inače, svima je poznato da je Ana ljubitelj skupocene garderobe, a redovno se pohvali komadima na društvenim mrežama.

IZVOR: KURIR.RS/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS