calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

NOVI RAT NA ESTRADI: Sandra Afrika odgovorila na PROZIVKE Tanje Savić!

Objavio: RHT
21/03/2022 11:21 PM

– Mislim da smo svi generalno dobro prošli i da je i meni i mojim kolegama, koliko sam mogla da vidim i propratim, bila i više nego uspešna turneja, tako da ja to ne bih tako nazvala – rekla je Sandra.

Instagram

Pevačica Sandra Afrika odgovorila je na prozivke koleginice Tanje Savić i otkrila da li je orgijala na turneji po Americi.

Poslednjih meseci brojni pevači s domaće muzičke scene odradili su turneju po Americi, a među njima su i Afrika i Tanja Savić.

Kako se sada navodi, Tanja je u jednom intervjuu navodno izjavila kako njene koleginice “upražnjavale grupni seks po Americi”.Njenu izjavu sada je prokomentarisala i Sandra Afrika.

– Šta to znači? Da orgijamo? Pa, dobro, ne znam, nisam to pročitala i propratila taj deo, ali stvarno nas je dosta bilo na ovoj američkoj turneji, bukvalno je bila cela naša estrada. Mislim da smo svi generalno dobro prošli i da je i meni i mojim kolegama, koliko sam mogla da vidim i propratim, bila i više nego uspešna turneja, tako da ja to ne bih tako nazvala – rekla je Sandra, pa dodala:

Instagram/Printscreen

Stvarno ne znam šta je tačno mislila, možda se nije lepo izrazila ili nije baš mislila tako kako zvuči, umemo mi nekad da kažemo nešto, pa to ispadne nešto skroz drugačije, ali mislim da nije imala zlu nameru. Ja Tanju volim, ona je stvarno super – zaključuje pevačica

IZVOR: TELEGRAF.RS/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS