calendar

Nedelja 28. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“DIVLJAK SAM U KREVETU, RADO KONZUMIRAM S*X!?” Bojan Tomović ŠOKIRAO izjavom: “Na nudističkoj ne mogu da gledam babe!?” ANĐELA ŠPARAVALO HOSPITALIZOVANA! Kolabirala i završila u hitnoj, isplivala stravična fotka Saša Mirković SVIMA ZAGOLICAO MAŠTU! Oglasio se iz Bodruma i pokazao sjajne kadrove! (VIDEO) NIKOLIJA ŠOKIRALA SVE! Pjevačica jede na podu, ljudi u nevjerici “ZNAM ŠTA JE RADILA SA 14 GODINA” Stanija Dobrojević RASKRINKALA Maju Marinković, iznijela šokantne detalje iz njene prošlosti Dvije teniserke na OI-ju su kćerke multimilijardera: Takmiči se i zet Bila Gejtsa OVO JE KUĆA LEPOG MIĆE?! Ostvario želju KĆERKI: To je raj na zemlji, treba da se radi LETNJIKOVAC! (FOTO) HYPE NA LICU MJESTA! Ekskluzivni snimci Miljane Kulić nakon što je objavljeno da je u bolnici! OVO JE PRAVA ISTINA JANJUŠ I ENA PREVARILI NACIJU? Nikad se nisu ni razvodili? Isplivao ŠOK snimak! PROCURILA FOTKA ĐINE DŽINOVIĆ SA DEČKOM! Bez brushaltera i usne na grudima, stegao je i pribio uz sebe! Manijak silovao 21-godišnjakinju u Beogradu: Napao je nasred ulice dok se vraćala iz noćnog izlaska ĐOKOVIĆ SUMIRAO UTISKE NAKON PRVOG MEČA! Novaku samo zlato u glavi: “Neću gledati Alkaraza i Nadala, naši košarkaši su mi bitniji” “BEZ FILTERA, BEZ EFEKATA!” Neda Ukraden u osmoj deceniji obukla zavodljivi kupaći, pa razbuktala maštu! (FOTO) Nedim Sladić objavio detaljnu vremensku prognozu: Slijedi suša širom BiH, a padavina ni na vidiku ACA LUKAS HITNO HOSPITALIZOVAN ŠTA SE DEŠAVA SA SINOM DRAGANE MIRKOVIĆ? Marko objavio šok fotku iz restorana

DALILA SE VRATILA U ZADRUGU: Nastao LOM sa Carem! (VIDEO)

Objavio: RHT
17/03/2022 4:30 PM

Dalila je odmah ispričala zadrugarima sa kim je Ana Jovanović flertovala na žurki na oči Filip Cara.

Dalila Dragojević, Irma Sejranić i Nikola Grujić su prethodnih dva dana proveli u apartmanu i mogli su da čuju šta zadrugari misle o njima i da prate svaki nihov korak, a sada su se vratili u Belu kuću.

– Jao vidi ti njih, nove pidžame, nokti i sve. Jao bre, frizure, Irma došla sa nadogradnjom. Gde je Gruja, jedino se on nije presvukao – pričala je Anđela.

Dalila je odmah iskoristila priliku da Stefanu Kariću da čokoladicu, dok je Mateja Matijević otkrio Gruji da mu je izabranicu Mimu Šarac muvao Sandi Kojić.

– Tvoj prijatelj je jedva dočekao da odeš, ali neću ja da pričam ništa – rekao je Mateja.

– Šta, muvao je, šta? – pita je Gruja.

– Pa, da, pričaće ti – rekao je Mateja.

Dalila je odmah ispričala zadrugarima sa kim je Ana Jovanović flertovala na žurki na oči Filip Cara.

– Ovo pismo ostaje kao uspomena na dugo i lepo sećanje na intimni odnos mog bivšeg dečka – rekla je Dalila.

– Kažem ja Gruji da će se nešto desiti, i oni hop ispred kazina. Osetila sam – ispričala je Dalila.

– Ana je sedela iza Filipa i sve vreme se smeškala Mateji, sve se vidi. Ova mala itekako zna šta da radi. Osmakčiću se smejala, ti ne znaš kakvi su to osmesi. Ovaj debil igra, ne vidi ništa – pričala im je Dalila.

IZVOR: ESPRESO.RS/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS