calendar

Sreda 2. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OVO JE MAJIN NOVI DEČKO! Uhvaćena sa FRAJEROM o kojem svi pričaju (FOTO) Đački autobus se sudario s automobilom kod Novog Sada, ima i žrtava MILICA OBJAVILA SOFIJINE EKSPLICITNE FOTKE! Gola u krevetu, a u ustima… SKANDAL! (FOTO) “IDEM ZAJEDNO S ANĐELOM NA LIJEČENJE” Anita šokirala priznanjima u lajvu! “Od sutra NESTAJEM” SVAKI DAN PLAČE I KUKA! Dnevni horoskop za srijedu, 2. oktobar 2024: Lavovi slave ogroman uspjeh, Vodolije muči osjećaj krivice, Ribe moraju biti pažljive, a Vi? Viralni test: Vidimo li iste boje, da li ste “zeleni” ili “plavi” kao i svi ostali? Kao preslikan: Ljudi u nevjerici koliko sin Bobana Rajovića liči na pjevača Ako si mislio pobjeći ulazim ti na žurku šugo? Mirza Hatić ulazi da Kadri objasni neke stvari! Sve za ljubav: Fatima aminovala da dođe treća žena! Sarajevo: Sudar dva automobila na raskrsnici kod Željezničke stanice Kontroverzni lijek uništava Kristinu Agileru, javnost zabrinuta: Je li to stvarno ona? Otkrivamo s kim je sada već bivša supruga prevarila Milana Kalinića? Kad treća žena ulazi u Elmedinov harem? Ovo je njegova budućnost, sada je to svima jasno! FATIMA I JANA U ŠOKU! OVDJE SADA ŽIVE SAVA I ADRIANA! Džehverovići preko noći napustili Srbiju i otišli za Dubai, njihova porodica neutješna! (FOTO) CITY HYPE: Aca Živanović ekskluzivno za Hype otkrio da čeka treće dijete! Prvi intervju Vladimira Tomovića, nakon medijske ilegale Fatima ronca: Jano, ja čim sve završim, ti se pojaviš i glumiš radnicu! Imaš li obraza?!

VREMENSKA PROGNOZA ZA 17. MART: Malo hladnije uz slabu, kratkotrajnu kišu!

Objavio: RHT
17/03/2022 7:00 AM

Sutra se preko delova Evrope očekuje novi talas peska iz Afrike, ali je moguće da će zaobići Srbiju zbog strujanja hladnog vazduha sa severoistoka. Zato će sutra biti nekoliko stepeni svežije, uz slabu kratkotrajnu kišu mestimično, a na planinama i sneg. Ujutru temperatura od 1 do 5, tokom dana od 6 do 10 stepeni. Slaba kiša povremeno i u Beogradu. Najviša temperatura oko 10 stepeni.

Foto: Printscreen

Pretežno oblačno, ponegde s kratkotrajnom kišom, na planinama provejavanje snega. Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni.

Najniža temperatura od 1 do 5 , a najviša od 6 do 10 stepeni.

Izvor: hypebih.ba/RTS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS