calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO) I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru U EMISIJI PUŠTEN EKSPLICITNI SNIMAK SA RIJALITI UČESNICOM IZ KROFAKOVOG KREVETA! Stanislav je BRUTALNO ponizio “Ona je bila kratka afera, ništa više” S NJOM je PREVARIO djevojku Humanitarna organizacija “Pomozi.ba” objavila adrese punktova za prikupljanje pomoći u Sarajevu, Mostaru, Bihaću i Travniku

HOROSKOP ZA 15. MART: Blizance očekuje ljubavna avantura prepuna strasti!

Objavio: RHT
15/03/2022 7:30 AM

Ovan

Foto:Printscreen

Posao: Danas ćete uspešno završiti rad na nekom dugoročnom projektu. Očekuje vas sklapanje nove poslovne saradnje. Finansijski dobitak.
Ljubav: Nesporazumi s partnerom ili u okviru porodice mogu obeležiti ovaj dan. Budite oprezniji u komunikaciji, jer su mogući konflikti i sukob mišljenja.
Zdravlje: Nervoza.

 

Bik

Posao: Danas je akcenat na poslovnom razgovoru i pregovorima. Očekuje vas veliki finansijski priliv.
Ljubav: Očekuje vas lepa ljubavna avantura na putovanju. Bikove koji su u vezi očekuje dalje zbližavanje s partnerom i lep izlazak u društvo.
Zdravlje: Variranje pritiska.

 

Blizanci

Posao: Današnji dan vam može doneti unapređenje finansijske situacije. Nezaposlene Blizance očekuje važan razgovor za posao.
Ljubav: Ovaj dan prolazi u znaku ljubavne avanture prepune strasti. Postoji velika mogućnost da uđete u tajnu vezu.
Zdravlje: Problemi sa sinusima.

 

Rak

Posao: Period nestabilne situacije na poslovnom planu može biti propraćen neizvesnom situacijom na finansijskom planu. Danas pripremite rezervni plan, jer su moguće neočekivane prepreke.
Ljubav: Vaša potreba za ljubavlju i nežnošću je izraženija nego inače. Pa ipak, neka isprekidanost u vašem odnosu s partnerom ili njegova prevelika posvećenost poslovnim obavezama može u vama da probudi nezadovoljstvo.
Zdravlje: Problemi sa cirkulacijom.

 

Lav

Posao: Danas vas očekuje uspešan poslovni dan, ali su moguća neka iznenađenja. Pripremite rezervni plan, jer ćete biti u situaciji da improvizujete nova rešenja.
Ljubav: U ovom periodu su naglašeni emotivni odnosi. Pred vama je uzbudljiv dan, prepun erotskog naboja. Moguća je strasna ljubavn avantura.
Zdravlje: Problem sa kičmom.

 

Devica

Posao: Ovo je idealan dan za to da počnete da sprovodite u delo važan deo vašeg plana. Akcenat je akciji i aktivnom pristupu bilo kojem radnom zadatku ili problemu. Jednom rečju, danas će vam sve lako polaziti za rukom.
Ljubav: Na ljubavnom planu sledi veoma uzbudljiv period. Očekuje vas novo poznanstvo i početak ljubavne veze sa osobom koju možete upoznati na putovanju ili preko posla.
Zdravlje: Nervoza.

 

Vaga

Posao: Finansijski dobitak može obeležiti ovaj dan. Ovaj period je povoljan da zatražite povišicu. Neke pohvale i priznanja mogu biti dominantna tema ovog dana.
Ljubav: Očekuje vas poznanstvo sa jednim neodoljivim Ovnom ili Strelcem. Vage koje su u vezi mogu imati veoma važan razgovor s partnerom. Glavna tema je planiranje zajedničke budućnosti.
Zdravlje: Bolovi u zglobovima.

 

Škorpija

Posao: Današnji dan može obeležiti važan poslovni sastanak. Očekuju vas uspešni poslovni pregovori, a moguće je i potpisivanje važnog ugovora.
Ljubav: Neizvesna atmosfera između vas i partnera. Ne volite nedefinisane odnose, pa ćete danas imati priliku da kroz razgovor s partnerom otklonite neke nedorečenosti koje vam već duže vreme smetaju.
Zdravlje: Pad imuniteta.

 

Strelac

Posao: Saradnja sa inostranstvom može biti dominantna tema ovog dana. Očekuje vas uspeh, kao i rešenje nekog važnog pravnog problema koji vas muči već duže vreme.
Ljubav: Slobodne Strelčeve očekuje uzbudljiva ljubavna avantura sa osobom koju mogu upoznati na putovanju ili preko posla. Strelčevi koji su u vezi mogu danas imati sukob različitih mišljenja s partnerom.
Zdravlje: Nervoza.

 

Jarac

Posao: Današnji dan prolazi u atmosferi finansijskog dobitka. Postoji mogućnost da su vam neke uplate kasnile, ali ovaj dan će vam doneti priliv novca sa više strana.
Ljubav: Posebna atmosfera na ljubavnom planu može da obeleži ovaj dan za sve Jarčeve. Slobodni Jarčevi mogu upoznati svoju srodnu dušu preko posla ili prijatelja.
Zdravlje: Variranje pritiska.

 

Vodolija

Posao: Sve Vodolije osetiće pojačan priliv energije. To će vas učiniti energičnim na poslu, a mnogi poslovi ići će vam lakše od ruke.
Ljubav: Vodolije koje su u vezi ili u braku mogu da prolaze kroz fazu nestabilnosti. Promenile su se neke stvari u vašoj vezi s partnerom, ali ste se i sami u velikoj meri promenili. Situacija u vašem odnosu s partnerom zahteva prilagođavanje.
Zdravlje: Variranje pritiska.

 

Ribe

Posao: Neočekivano proširenje saradnje može stvoriti veliki pritisak na vas. Verovatno ćete biti u situaciji da prenesete deo ovlašćenja na saradnike, jer u suprotnom nećete moći da ispoštujete zadate rokove.
Ljubav: Harmonija u odnosu s partnerom može obeležiti ovaj dan. Slobodne Ribe mogu da sretnu zanimljivu osobu u znaku Bika ili Raka.
Zdravlje: Bolovi u zglobovima.

 

Izvor:hypebih.ba/Glossy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS