calendar

Nedelja 28. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“VLADO, UBIO TE ALKOHOL” Šokantna prepiska Georgieva sa fanom nakon koncerta: “Javi se da ti lupam šamarčinu iz zaleta” Motociklista teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći u Sarajevu LEPI MIĆA HOĆE DA UMRE U RIJALITIJU! Šokantna izjava rijaliti učesnika ostavila sve bez teksta, SKANDALOZNO! SRETNE VIJESTI U DOMU DŽINOVIĆA! Đina se oglasila i javno potvrdila, veliko slavlje! “OTVORI USTA!” Stefan Karić sa TRI djevojke objavio da je ponovo SLOBODAN! Utrkivale se da mu UDOVOLJE (VIDEO) “SOTONA JE MEĐU NAMA” Pjevačica brutalno udarila na Desingericu: ” Bože, spasi nam djecu…” Video iz Moskve: Grom udario u park, jedna osoba poginula, tri povrijeđene BIVŠA ŽENA DŽENANA LONČAREVIĆA NEPREPOZNATLJIVA NAKON RAZVODA: Uhvaćena u noćnom provodu, svi gledaju u njen dekolte! (FOTO) JANJUŠ SE RASUO U KOMADE Emotivnim oglašavanjem sve zbunio: Izgledaš sjajno bez mene… Otvoreni 458. skokovi sa Starog mosta Sejo Sexon: Nele ima pijačarske i šibicarske fore koje nisu dostojne naših godina DRAMA NA VISINI OD 350 METARA: Elmedin ostao zaglavljen, morali ga spašavati STANISLAV POTPUNO RASKRINKAO MIONU UŽIVO U EMISIJI! Jovanovićka se držala za glavu, pokazao sve poruke koje mu je slala! PJEVAČICA POKRADENA NA SVADBI! Gošća je zamolila da otpjeva pjesmu, a kada je završila nastao je skandal! TRUDNA KAĆA ŽIVKOVIĆ SE UTEGLA U HALJINU! Pjevačica oduševila sve izgledom, a stomak stavila u prvi plan! (FOTO) OVAJ BIJELI “OTROV” SVI JEDEMO, A GORI JE OD SLATKIŠA: Mislimo da je ZDRAV, a ovo je SUROVA ISTINA

ACA LUKAS SA NAJVEĆOM ŽURKOM NA BALKANU PONOVO U BEOGRADSKOJ ARENI! (FOTO)

Objavio: RHT
11/03/2022 6:02 PM

Folk superstar Aca Lukas najavljuje još jednu najveću žurku na Balkanu i još jedan koncert za pamćenje koji je zakazan 14. aprila, 2022. godine u Štark Areni u organizaciji Hype produkcije. Ulaznice su u prodaji!

https://www.instagram.com/p/Ca-IobUoj_w/?utm_source=ig_web_copy_link

Pored već tradicionalno najboljih žurki na Balkanu koje se spontano dese na Lukasovim koncertima, predstojeći koncert koji se već priželjkuje ima posebnu vrednost i predstavlja krunu uspešne godine.

Karijera Ace Lukasa broji mnoštvo albuma u izdanju Hype produkcije:

– “Ponos i laž”, “Pesme od bola”, “Lična karta”, “Rođendan”, “Nešto protiv bolova”, “Istina je da te lažem”, “Jagnje moje”, “Lešće”, “Uspavanka za ozbiljne bebe”, a za čitavu armiju svojih obožavaoca, Lukas pripema novi, deseti album koji nosi naziv “Oskar”.

Posebnom opusu ove megazvezde, u 2021. godina, pridružio se čitav niz uspeha i muzičkih dela koja su za Oskara. Od objavljene autobiografske knjige “Ovo sam ja” koja će biti ekranizovana i predstavljena u seriji “Kafana na Balkanu”, velike turneje na stadionima širom Srbije, albuma “Uspavanka za ozbiljne bebe”, do novih pesmama u okviru albuma “Oskar” – “Opet je danas nedelja”, numera posvećena Džeju Ramadanovskom koja je ujedno i prva numera na pomenutom albumu, “U tri lepe”, zatim duet sa muzičkom zvezdom Draganom Mirković – “Sada i zauvek” kao i numera “Oskar”.

Koncerti Ace Lukasa produkcijski nadmašuju svetske standarde i svaki je spektakl u najavi, kao i predstojeći koji nas očekuje 14.04.2022. godine.

AUTOR:hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS