calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Napadao snijeg u julu! Poledica na putevima (VIDEO) MARIJA KARAN U TANGAMA! Šok izdanje glumice o kome svi pričaju, pokazala tijelo vreteno (FOTO) Uroš priznao da je imao vrelu akciju sa udatom Jelenom! OVO SU SVI DETALJI! “NIJE ME PIPNUO MJESEC DANA!” Anđelo ODBIJA S*KS sa Anitom! Drama pred kraj rijalitija! (VIDEO) STANISLAV DRŽI MIONU U ŠACI! Otkrio šta je ona iza leđa radila Ša PJEVAČ PROŠAO KROZ PAKAO:”Doživio sam infarkt u kolima za volanom” Koliko stranaca je uzelo bh. državljanstvo? Odreklo ga se skoro devet puta više građana! “SVE ŠTO JE ASMIN IZNIO O ANELI, ZNAM I JA!” Iva Grgurić šokirala u emisiji “ShowBLIZ”: Imam informacije IZ PRVE RUKE (VIDEO) PONOVO VRELA AKCIJA U RIJALITIJU Miona i Ša nisu ni slutili da su pod lupom kamere! (FOTO) “BIĆU NAJBOLJI TATA NA SVIJETU!” Filip Car o svojoj PROŠLOSTI “Ja koji sam LUD ću biti bolji roditelj od mnogih” (VIDEO) TRAGEDIJA Bacio djecu kroz prozor, a onda počinio samoubistvo Ša se bori sa ZDRAVSTVENIM PROBLEMOM? Uživo u programu saopštio DIJAGNOZU, javnost zabrinuta RAZVOD UŽIVO Ivan Marinković BIJESAN: NEKOME ĆU SE US*ATI U ŽIVOT!” Je li mu Jelena “NABILA ROGOVE” DNEVNI HOROSKOP ZA 8. JULI: Kod Ovnova danas napeto, Bikovi ostaju bez podrške TRUDNA MARGO ROBI! Pokušala da sakrije sretne vijesti, evo šta ih je odalo VELIKO SLAVLJE U DOMU STANIJE! Starleta potvrdila sretne vijesti, očekuje se Asminovo oglašavanje! (FOTO)

NOVAK ĐOKOVIĆ NE IGRA INDIJAN VELSU: Teniser se oglasio i objasnio šta se desilo! (FOTO)

Objavio: RHT
10/03/2022 10:57 AM

Najbolji teniser sveta Novak Đoković neće igrati na Mastersu u Indijan Velsu.

Instagram

Đoković se prijavio za Masters, čak je i održan žreb gde je dobio potencijalne rivale, ali ipak neće igrati.

On je to potvrdio putem društvenih mreža, a obrazložio je činjenicom da se nisu promenili zahtevi američkih vlasti po pitanju vakcinacije protiv koronavirusa.

-Kada sam automatski stavljen u žreb za Indijan Vels i Majami, znao sam, da s obzirom na zahteve Sjedinjenih Država, tamo verovatno neću moći da putujem. Ali, kako se međunarodni kovid zahtevi uvek menjaju, hteo sam da vidim hoće li se tu nešto promeniti. Potvrđeno je da se regulative ne menjaju što znači da ne mogu da idem i igram u SAD. Znam da se moji navijači raduju da me opet vide na terenu i nadam se da ću se zbog njih vratiti što pre. Srećno svima koji igraju u Americi na ovim velikim turnirima – rekao je Novak na društvenim mrežama.

Umesto njega pozivnicu je dobio Grigor Dimitrov.

Master u Indijan Velsu igra se od 10. do 20. marta, a nagradni fond je 8,5 miliona dolara.

IZVOR: KURIR.RS/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS