calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Pokrenulo se novo klizište u Jablanici! (VIDEO) Aktivista iz Fojnice prije mjesec dana objavio ‘proročansku’ poruku o poplavama: “Rijeka i beton ne idu zajedno” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima otkrila planove: Kad se preselim u Sarajevo onda ću se zaposliti u … “NISAM GLUPA ŽENA” Potresna scena: Nermin iz sela Trusina, kojem je bujica odnijela štalu i stoku, dobio kravu Preminuli su zagrljeni: Ovo su Irmela i Jasmin, spasioci su njihova tijela pronašli ispod ruševina OTKRIVENA BRUTALNA INFORMACIJA O RASKIDU ANITE I ANĐELA! Isplivala sva SRAMOTA na vidjelo, dugo se ŠUTJELO o ovome (FOTO) Horde zla slave 37. rođendan: Uvijek su tu kada nešto treba za državu Bosnu i Hercegovinu, ljubavlju bodre FK Sarajevo, a imali su veliki ugled na YU sceni PRVO OGLAŠAVANJE ŽENE MILANA KALINIĆA! Nakon njene objave usijale se društvene mreže (FOTO) Ovo je trudnica (29) koja je izgubila život u Jablanici, iza nje ostala kćerkica MAJA MARINKOVIĆ UHVAĆENA S NEPOZNATIM MUŠKARCEM! Isplivale prve zajedničke fotografije, javnost u šoku! Ministar sigurnosti Nenad Nešić će obići spasilačke timove RASTE BROJ STRADALIH: Pronađena još tri tijela MILJANA KULIĆ PROKRVARILA UŽIVO U PROGRAMU! Hitno prekinute nominacije, voditeljica povikala na sav glas! Spasio 10 ljudi pa poginuo: Pomozimo porodici jablaničkog heroja Ernada Begovića Emina javno izrazila osjećanja prema posebnom muškarcu: Sretan rođendan, ljubavi MILICA VELIČKOVIĆ ULAZI U RIJALITI?! Terzi i Sofiji će pozliti! OTKRIVEN PLAN, PROCURILE INFORMACIJE!

ATRAKTIVNE ČELISTKINJE ODUŠEVLJENE LUKASOM: ON JE PRAVA EVROVIZIJSKA ZVEZDA! (VIDEO)

Objavio: RHT
01/03/2022 7:28 PM

Aca Lukas je surovo profesionalno shvatio svoju ulogu potencijalnog predstavnika Srbije na Evroviziji u Torinu.

Kako bi sve bilo savršeno, Lukas i njegov producent Saša Mirković angažovali su grupu KRISTAL KVARTET iz Italije.

Devojke su pre svega uspešne i muzički obrazovane, a o njihovoj lepoti svi pričaju.

Odmah po dolasku u Beograd podelile su svoje prve utiske o Srbiji:

-Sa Acom smo se upoznale preko Instagrama. Čule smo njegov rad i prosto se oduševile. On je zaista velika zvezda i možemo napraviti velike stvari zajedno. Beograd je predivan grad i drago nam je što smo ovde – kažu devojke.

One su spremne za takmičenje jer su već u Italiji proše sve, od X Faktora do San Rema. Kažu da nemaju tremu i da jedva čekaju da nastupe sa Lukasom.

-Lukas je pravi pevač za Evroviziju. On je velika zvezda na Balkanu i ima velike šane za pobedu u Torinu, mi smo tu da pomegnemo na tom putu.

Devojke su oduševljene dočekom u Srbiji i gostoprimstvom Ace Lukasa, Saše Mirkovića i celog HYPE tima za Evroviziju.

Danas su pred medijima i zasvirale na svojim magičnim instrumentima, a svi pristutni su ostali bez teksta.

Ovo je izgleda dobar pobednički spoj, velike BALKANSKE zvezde Ace Lukasa i mladih i lepih devojaka koje će upotpuniti i zvučno i vizuelno nastup na takmičenju izbor Pesme za Evroviziju, ali i na Evroviziji u Torinu.

Aca Lukas na takmičenju izbor za Pesmu Evrovizije nastupa u PRVOJ polufinalnoj večeri pod rednim brojem 11.

AUTOR: hypebih.ba

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS