calendar

Utorak 2. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Za ovaj telefon kažu da će biti najmoćniji na svijetu: Evo kako će izgledati ANELI RASKRINKALA JANJUŠA! Čula njegov tajni razgovor sa cimerom, pa sve ispričala Hrvatska Monika Beluči je prosto neodoljiva: Ovu sliku treba gledati cijele godine Turska u fantastičnom meču srušila Austriju za veliko četvrtfinale “BOLJE SINU DA ŠALJEM PAKETE U ZATVOR, NEGO…” Tara Simov razbjesnila pratioce izjavom! INDI JE OVO PORUČIVALA ZORANU DOK JE BIO IZA REŠETAKA!? Marjanović nije gubio vrijeme, evo šta je uradio! NIKAD VIĐENA FOTKA DJECE DRAGANE MIRKOVIĆ! Marko podijelio Manuelinu objavu iz djetinjstva, pratioci oduševljeni! KONAČNO ISTINA! Jelena Karleuša LAŽNO PRIJAVILA Duška Tošića kako bi ZAŠTITILA SVOG J*BAČA Nikolu Jovanovića?! Evo šta se zaista dogodilo u porodičnoj kući Tošić-Karleuša OD PRIZORA NINE ĐOGANI MOŽE DA SE UMRE: Zbog Lunine sestre ZASTAJE DAH! Da li je realno (FOTO) Ovo objavljuju depresivne osobe na društvenim mrežama ALEKSANDRA NIKOLIĆ MOKRA DO GOLE KOŽE Snimala se u ogledalu, ljudi u šoku ANJA BLA DOŽIVLJAVA LINČ NA MREŽAMA ZBOG RASKIDA SA BAKOM PRASETOM! Influenserka dobija stravične uvrede, sada se oglasila i zamolila samo jedno! Nizozemci održali čas fudbala Rumunima i plasirali se u četvrtfinale Prizori kao iz horor filma: Pogledajte trenutak dolaska nevremena u Trebinje ASMIN SA STANIJOM POSJETIO RODNO MJESTO ANELI AHMIĆ! Kreće opšti haos, evo gdje se trenutno nalaze: “Ovo rade namjerno” LUNA JAVNO PRIZNALA SIMPATIJE! Miljković potvrdio – Luna NAŠLA DRUGOG

HUMANITARNA IZLOŽBA ZA MALU SONJU: Pomozimo joj da pobedi opaku BOLEST!

Objavio: RHT
25/02/2022 3:39 PM

Humanitarna izložba proslavljenog fotografa Marka Obradovića Edge održaće se danas 25. febrara sa početkom u 19 časova u galeriji Štab, TC Galerija. Prihod od prodatih fotografija biće uplaćen za lečenje teško obolele devojčice Sonje Kovačević.

Ovo je osma samostalna izložba fotografa Marka Obradovića Edge, pod nazivom “People of the world 2”.

Fotografije su nastale u prethodnih 5 godina, a u pitanju su portreti sa najzanimljivijih destinacija zabeleženih svuda po svetu.

Zahvaljujući višenedeljnim pripremama i pregladanjem materijala za ovu izložbu Marko ima priliku da ponovo poseti 10 zemalja, sa 5 kontinenata , a to je i napisao na svom Instagram profilu.

U Herceg Novom su procvetale mimoze, a u životu naše Sonje posle čemernog perioda i gubitka tetke Slađane koja joj je pored mama Mile bila najveći oslonac pojavilo se Sunce u obliku PR tima svetski proslavljenog fotografa Marka Obradovića Edge!

Prihod od prodatih fotografija sa izložbe biće uplaćen za lečenje devojčice Sonje Kovačević kojoj Marko Obradović Edge želi da na ovaj način pomogne i omogući bvoravak u Institutu dr Simo Milošević u Igalu.

Sonji možete pomoći i slanjem SMS poruke “616“ na broj 3030.


Sonja ima atrofiju malog mozga usled koje ima raznovrsne smetnje u razvoju, ponašanju, a naročito se odražavaju na hod i govor.

AUTOR: hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS