calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

RUŽA RUPIĆ ISKRENO O EVROVIZIJI: Lukas je moj favorit!

Objavio: RHT
23/02/2022 6:30 PM

Ruža Rupić, pevačica i influenserka, umorila se od javnog života, pa se poslednjih meseci nalazi u svojevrsnoj ilegali.

Istakla je da joj je trebalo vremena za odmor jer je u javnom poslu od svoje 14. godine.

– Povukla sam se na neki period, malo mi je potreban odmor. Ja sam osoba koja je od 14. godine u javnom poslu i 7 godina nisam imala odmor. Tako da mi je trebalo malo da se prisaberem da vidim šta hoću, a šta neću – rekla je pevačica.

Dotakla se evrovizije gde je otkrila ko su joj favoriti ove godine.

– Ja se svake godine nađem da uvek budem iza scene, pošto se svake godine se dosta ljudi koje ja poznajem takmiči. Prošle godine je bio Andrija, ove godine je tu Aca Lukas, tu je moj Boris, znam Anđelinu, Mariju Mikić. Onda svake godine se desi da ja budem iza. Moji favoriti su Aca Lukas i Boris Subotić, mada tu su i Anđelina i Marija i to su neki moji favoriti – rekla je pevačica.

Ruža je nedavno priznala da se ugojila zbog zdravstvenih problema, a sada kako je navela pije terapiju redovno i tvrdi da će sve biti kako treba.

– Rešavam ih, pijem terapiju redovno, tako da biće to sve kako treba – istakla je pevačica.

Pevačica je navela da trenutno nema vremena za ljubav jer trenutno ima ljubimca kojem posvećuje mnogo pažnje.

– Od kako sam udomila mačku kod mene nema mesta ni za šta. Znači moje mače i ja smo po ceo dan zajedno. Tu se priča završava stan, mače i ja i to je to – navela je pevačica.

IZVOR: KURIR.RS/hypebih.ba

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS