calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’

NE GUBE VREME: Fran Pujas i Elena Kitić počeli da žive zajedno! (FOTO)

Objavio: RHT
22/02/2022 4:00 PM

Prema rečima suseda ovaj par se trudi što više vremena da provodi zajedno, a fotografije na Instagramu to i potvrđuju.

Instagram

Ćerka pevača Mileta Kitića, Elena već nekoliko meseci uživa u ljubavnoj romansi sa Franom Pujasom. Iako su svoju vezu čuvali u tajnosti, Fran nije želeo da skriva njihvou ljubav, te je nedavno usledilo javno priznanje da su zajedno, a prema rečima komšija, samo što se nije uselio da živi kod pevačice.

– Adaptirao sam se, pomalo se još adaptiram. Video sam se sa Elenom, zajedno smo. Uživam malo, bio sam u Zagrebu. Sve je u redu – rekao nam je tada kroz smeh, a po svemu sudeći, njih dvoje otpočeli su zajednički život u srpskoj prestonici.

Naime, Fran je objavio nekoliko selfija na Instagramu, koji ga je zapravo i odao da neprestano provodi vreme u Eleninom stanu. Sve je postalo znatno jasnije kada je Elena objavila selfi sa istog mesta, i to u majici koju je Fran posebno istakao iznad kreveta dok je boravio u rijalitiju.

Da se ne razdvajaju, te da gotovo žive zajedno, rekao je jedan Elenin komšija.

– Ne znam da li se baš zvanično uselio, ali tu je mali Fran, viđam ga non-stop, i njega i nju. Slatki su, šta znam… Ona ovde nije ranije dovodila momke, a on, eto, tu je, koliko vidim. Dolazi im društvo, naručuju klopu, druže se… Vidim i njega, baca đubre, fin je mali, javi se. Nek uživaju, mladi su – rekao je Elenin komšija za Pink.rs, koji je želeo da ostane anoniman.

Njegovu priču potvrila i bliska prijateljica, koja iz razumljivih razloga nije želela da otkrivamo njen identitet.

– Mislila sam da će Elenu možda to sve i proći, ali ne. Pratila je sve non-stop, i dodatna motivacija joj je bila to što je on stvarno bio korektan maksimalno. Sad su non stop zajedno, on je bio kratko do Zagreba, pa se vratio kod nje. Uživaju, skitaju, druže se… Bukvalno se ne odvajaju – kaže pomenuti medij prijateljica mlade pevačice.

IZVOR: 24SEDAM.RS/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS