calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući!

JEZIVE SCENE NASILJA: Car gađao Dalilu čime god je stigao, ona vikala na sav glas! (VIDEO)

Objavio: RHT
16/02/2022 1:00 PM

Filip Car ponovo je sinoć fizički napao Dalilu Dragojević tokom žurke u “Zadruzi 5”.

https://www.instagram.com/tv/CaBhTKsA3Vv/?utm_source=ig_web_copy_link

Hoćeš da ostane da sam ja kriv. Lepo sam krenuo da razgovaram sa tobom, neka ti bude zadnji put da si pričala tim tonom. Ukrotiću te kao malu kujicu. Nisam ljut na tebe, da ne misliš da ne pričam sa tobom. Ponižen sam i sve najgore. Zvao sam te da se ne osećaš poniženo jer neću pričati sa tobom, nego sutra trezveno, kad rešim stvari koje mi smetaju – govorio je Car.

– Ne možeš da izmišljaš, za tebe sam najbolja – rekla je ona.

– Nemoj da dižeš glas na mene, jer te volim – besneo je Filip.

– Ne možeš da mi nađeš grešku – urlala je Dalila.

– Je l’ sam ti tražio? – pitao je Car.

– Došao si da me provociraš, bila sam najbolja – vikala je ona.

– Pričaš sa Filipom Carem, a Dalila je mala razvratinica i neće se ponašati onako kakvu sam je uzeo. Flertušu, pokvarenu, da te nisam video da se tako ponašaš! Ku**o mala smrdljiva – urlao je on.

– Opet radiš nešto zbog čega ćeš se kajati – dodala je Dalila.

– Plešeš sa Tarom Simov, razluđenom. Pustio sam te satima da radiš šta ti se radi… Ti dižeš glas i napadaš me. Da se ne bi osećala uvređeno, pričaćemo sutra, a što me ti ne bi napala i dovela u situaciju da se pravdam tebi? – govorio je Car.

https://www.instagram.com/reel/CaBup07I3ca/?utm_source=ig_web_copy_link

– Smešan si – rekla je Dalila.

Filip je tada gađao limenkom Dalilu pravo u glavu. Dalila se savila od bola do zemlje, počela da plače, dok se Car udaljavao.

Međutim, nije se tu zaustavio. Filip je došao u pab “Prijatelji” gde je nakon toga bila Dalila Dragojević i počeo da pravi novi haos.

– Ja ću biti najgori, ali neću biti jadan. Idem da je poljubim, a ona se na mene dere – urlao je Car.

– Odvratan si! Šta sam radila ja? – pitala je Dalila.

– Gde sam ja bio? – vikao je Filip.

– Došao je da me provocira, sve vreme – plakala je Dalila.

IZVOR: BLIC.RS/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS