calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“MOJE MISLI I MOLITVE SU UZ TRAGIČNO NASTRADALE I NJIHOVE PORODICE!” Mira Škorić pružila podršku UNESREĆENIM LJUDIMA u Bosni i Hercegovini JANJUŠ HITNO HOSPITALIZOVAN! Doživio NESREĆU! Prva slika s lica mjesta! (FOTO) KAO BLIZNAKINJE SU! Svi ste videli MAJKU Ane Ćurčić, a tek da vidite NJENU SESTRU! One su IDENTIČNE Pokrenulo se novo klizište u Jablanici! (VIDEO) Aktivista iz Fojnice prije mjesec dana objavio ‘proročansku’ poruku o poplavama: “Rijeka i beton ne idu zajedno” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima otkrila planove: Kad se preselim u Sarajevo onda ću se zaposliti u … “NISAM GLUPA ŽENA” Potresna scena: Nermin iz sela Trusina, kojem je bujica odnijela štalu i stoku, dobio kravu Preminuli su zagrljeni: Ovo su Irmela i Jasmin, spasioci su njihova tijela pronašli ispod ruševina OTKRIVENA BRUTALNA INFORMACIJA O RASKIDU ANITE I ANĐELA! Isplivala sva SRAMOTA na vidjelo, dugo se ŠUTJELO o ovome (FOTO) Horde zla slave 37. rođendan: Uvijek su tu kada nešto treba za državu Bosnu i Hercegovinu, ljubavlju bodre FK Sarajevo, a imali su veliki ugled na YU sceni PRVO OGLAŠAVANJE ŽENE MILANA KALINIĆA! Nakon njene objave usijale se društvene mreže (FOTO) Ovo je trudnica (29) koja je izgubila život u Jablanici, iza nje ostala kćerkica MAJA MARINKOVIĆ UHVAĆENA S NEPOZNATIM MUŠKARCEM! Isplivale prve zajedničke fotografije, javnost u šoku! Ministar sigurnosti Nenad Nešić će obići spasilačke timove RASTE BROJ STRADALIH: Pronađena još tri tijela MILJANA KULIĆ PROKRVARILA UŽIVO U PROGRAMU! Hitno prekinute nominacije, voditeljica povikala na sav glas!

INFLUENSERKI DUNJI JOVANIĆ UGINUO PAS!

Objavio: RHT
11/02/2022 8:00 PM

Influenserka Dunja Jovanić podelila je sa svojim pratiocima na Instagramu tužne vesti.

Naime, ona je napisala tužnu poruku i oprostila se od svog voljenog kućnog ljubimca.

Draga moja Bekice apotekice, bila si najvažniji deo mog života još od zime 2010. kada te je Dunja kupila krišom u 2 rate od svog studentskog džeparca, jer je tata rekao da je pas ipak velika obaveza i da mi to ne treba. Bila si svih ovih godina moja najdraža obaveza na svetu. Koliko si me toga naučila, koliko sam se promenila uz tebe, kako si mi pokazala šta znači lojalnost i odanost i kako se voli… Reč ‘ljubavi’ nikada nisam mogla da prevalim preko usta dok na tebi nisam ‘izvežbala’. Za sve ove godine, toliko sam puta bila izdana od svojih najbližih, ali nikada od tebe. Nikada se nisam osetila samom, a toliko je bilo prilika. Bila si moj najverniji prijatelj, vrlo često moj jedini saputnik u najtežim momentima i ako ikada budem dobra majka, to će biti zbog tebe.

Ne mogu sebi da oprostim toliko toga…ne mogu da oprostim što ti nisam produžila život još 15 minuta ili 15 dana, a dala bih sve za to. I ne mogu da zamislim život bez tebe, bez naše rutine, bez tvojih šapica koje su me grebuckale čim otvorim oči….
Svi koji su me znali, od komšije, do konobara koji mi ne zna ni ime, do mojih najbližih ljudi, znali su me sa tobom. Kako ću reći Mateji, kako ću reći komšiji kada me pita ‘gde vam je kuca’, kako ću im objasniti da nema više moje Beke….i koliko ću samo biti sama…
I Beko moja, po prvi put u životu se neću praviti da sam ok. Biću loše, jer se tako osećam i nemam snage da to skrivam. Znam da će mnogi misliti da patetišem, jer ‘ti si samo pas’, ali za mene si bila sve na svetu.
Moja Beko mala, nije Dunja mogla da te sačuva, a toliko je želela… Zauvek si moja prva beba, moja prva ljubav, moj prvenac i moj ponos – napisala je Dunja.

AUTOR: hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS