calendar

Petak 27. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Dnevni horoskop za petak, 27. septembar 2024: Blizanci dobro da se paze, Biku se otvara portal uspjeha, Vodolije očekujte potpuno luckast dan, a Vi? Svađa u avionu postala hit na TikToku, pogledalo je 14 miliona ljudi Ovo je već previše za ženska srca: Goli Dejvid Bekam se snimao u teretani, sve pršti od energije Ovo su znaci da je dijete žrtva nasilja na internetu: Na jedan detalj posebno obratite pažnju Drama u Banjaluci: Muškarca nemilosrdno šutali nogama, stigla je policija Sve polude za Gastozom! I dan danas Luna ludi? Ljepotica je pristala da bude treća, ali ima svoje uslove? Može li ih Elmedin ispuniti? “MI SMO NAJBOLJI TANDEM” Mira Škorić i Aca Lukas o zajedničkom duetu: “Saša Mirković nas je ponovo spojio” “NE MOGU DA GA TRPIM”: Isplivala istina o vezi Tanje Savić i Muhameda, evo šta se dešava iza zatvorenih vrata Marija Šerifović najavljuje koncert u Zetri: U Sarajevu sam kod kuće Da čovjek ne povjeruje! Znate li koji put Miljana Kulić ide na abortus? Na Zemlju stigao signal iz svemira: Putovao osam milijardi godina (VIDEO) Rada Manojlović “pukla”: Pjevala pod šatorom, “sijevao” donji veš, ali od bakšiša ni traga ni glasa (VIDEO) GLUMAC I KOMPOZITOR ŠOKIRAO PRIZNANJEM! Zbog mizernog iznosa penzije čupa kosu sa glave, plače i cvili ACA LUKAS MISTERIOZNOM PORUKOM BACIO SVE U REBUS! Najveća zvijezda Balkana zbunila pratioce! Šta to sprema? (VIDEO) KATARINA ŽIVKOVIĆ PO PRVI PUT POKAZALA SINA! Pjevačica u provokativnoj kombinaciji sa ogromnim dekolteom, nasljednik u kolicama

TRAGEDIJA: Preminula supruga golmana PARTIZANA!

Objavio: RHT
10/02/2022 3:46 PM
Snežana Perić-Pantić, naša poznata karatistkinja i supruga nekadašnjeg golmana FK Partizan Đorđa Pantića, preminula je u 43. godini.

Pre nekoliko dana je primljena u bolnicu, ali je nažalost izdahnula, uprkos velikoj borbi lekara.

https://www.instagram.com/p/CUPseCyoPnr/?utm_source=ig_web_copy_link

Bivša šampionka sveta u borbama nije dobila bitku sa rakom. Kako prenose beogradski mediji, ona se šest godina uz pomoć supruga Đorđa i maloletne ćerke Manje pokušavala da pobedi opaku bolest. Njoj je dijagnostifikovan kancer dojke koji je metastazirao.

Suprug Đorđe je hitno doputovao u Beograd iz Saudijske Arabije, gde je trener golmana u fudbalskom klubu Al Fejha.

Snežana Perić-Pantić bila je poznata srpska karatistkinja. Svojevremeno je bila i najmlađi svetski karate šampion. Snežana je rođena u Zrenjaninu 18. juna 1978. godine. Sportom se bavila od 11. godine. Posle kraće ljubavi prema atletici i gimnastici, tri godine mlađi brat Zoran odveo je na trening karatea. Brat je odustao posle 6 meseci, a uporna Snežana odlično se snašla i dogurala do samog vrha i najsjajnijih odličja.

Prvak sveta u apsolutnoj kategoriji postala je 2002. godine na Svetskom prvenstvu u Madridu, kada je imala 24 godine. Evropsko prvenstvo osvojila je 2006. godine. U svojoj karijeri osvojila je više od 30 titula i preko 100 medalja. Snežana se bavila karateom 20 godina. Takmičila se za reprezentaciju Jugoslavije 14 puta, zatim za Srbiju i Crnu Goru i na kraju i reprezentaciju Srbije.

IZVOR: NOIZZ.RS/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS