calendar

Subota 27. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“DIVLJAK SAM U KREVETU, RADO KONZUMIRAM S*X!?” Bojan Tomović ŠOKIRAO izjavom: “Na nudističkoj ne mogu da gledam babe!?” ANĐELA ŠPARAVALO HOSPITALIZOVANA! Kolabirala i završila u hitnoj, isplivala stravična fotka Saša Mirković SVIMA ZAGOLICAO MAŠTU! Oglasio se iz Bodruma i pokazao sjajne kadrove! (VIDEO) NIKOLIJA ŠOKIRALA SVE! Pjevačica jede na podu, ljudi u nevjerici “ZNAM ŠTA JE RADILA SA 14 GODINA” Stanija Dobrojević RASKRINKALA Maju Marinković, iznijela šokantne detalje iz njene prošlosti Dvije teniserke na OI-ju su kćerke multimilijardera: Takmiči se i zet Bila Gejtsa OVO JE KUĆA LEPOG MIĆE?! Ostvario želju KĆERKI: To je raj na zemlji, treba da se radi LETNJIKOVAC! (FOTO) HYPE NA LICU MJESTA! Ekskluzivni snimci Miljane Kulić nakon što je objavljeno da je u bolnici! OVO JE PRAVA ISTINA JANJUŠ I ENA PREVARILI NACIJU? Nikad se nisu ni razvodili? Isplivao ŠOK snimak! PROCURILA FOTKA ĐINE DŽINOVIĆ SA DEČKOM! Bez brushaltera i usne na grudima, stegao je i pribio uz sebe! Manijak silovao 21-godišnjakinju u Beogradu: Napao je nasred ulice dok se vraćala iz noćnog izlaska ĐOKOVIĆ SUMIRAO UTISKE NAKON PRVOG MEČA! Novaku samo zlato u glavi: “Neću gledati Alkaraza i Nadala, naši košarkaši su mi bitniji” “BEZ FILTERA, BEZ EFEKATA!” Neda Ukraden u osmoj deceniji obukla zavodljivi kupaći, pa razbuktala maštu! (FOTO) Nedim Sladić objavio detaljnu vremensku prognozu: Slijedi suša širom BiH, a padavina ni na vidiku ACA LUKAS HITNO HOSPITALIZOVAN ŠTA SE DEŠAVA SA SINOM DRAGANE MIRKOVIĆ? Marko objavio šok fotku iz restorana

NASTAVLJA SE RAT BIVŠIH LJUBAVNIKA: Kim Kardašijan OPTUŽILA Kanje Vesta da je narkoman?!

Objavio: RHT
08/02/2022 4:00 PM

Reper veruje i da je Kim Kardašijan pod velikim uticajem Trejsi Romulus, direktorke marketinga njenog brenda „KKW”.

Instagram

– Molio sam da dođem na ćerkin rođendan, a onda me je optužila da sam drogiran, kada sam otišao da se igram sa decom. Poneo sam bio i neke knjige za njih, a ona me je prozvala da sam lopov. Sad još i tvrdi kako sam navalentan… Ovakve „ideje” mogu da vas strpaju iza rešetaka. Igra se sa životom crnog čoveka, nekad ga oslobodi, a nekad liši slobode – „urlao” je on onlajn.

Prema sopstvenom priznanju, posebno ga boli to što sve što se piše „služi da postavi ljude na njenu stranu, a protiv oca Nort, Čikago, Sejna i Psalma”. Preko printskina njenog Instagram storija u kom se žali na njega, poručio je:

– Kanje Vest želi da se i njegova (reč) uzima u obzir, kada je roditeljstvo u pitanju.

– Deca mi nisu igračke, niti pokušpavam da „spinujem” kakve priče.

Šta misliš pod „glavnim starateljem”?!

Takođe, dotakao se i dela u kom je Kim sebe imenovala „glavnim starateljem njihovih naslednika”.

– Šta misliš pod „glavnim starateljem”? Cela zemlja je videla kako mi kidnapuješ dete na rođendan, ne dajući meni adresu gde se slavlje odvija – istakao je.

– Obezbeđenje me čuva dok sam s decom, optužuješ me za krađu, moram da se testiram na narkotike… Trejsi Romulus (direktorka marketinga „KKW”) prestani da manipulišeš i „puniš joj glavu” – završio je on svoje izlaganje, prenosi „Mirror”, da bi ga zatim i uklonio s profila.

Pomenuti mediji kontaktirali su predstavnika Kim Kardašijan po ovom pitanju, ali odgovor još nije stigao.

IZVOR_24SEDAM/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS