calendar

Subota 27. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“DIVLJAK SAM U KREVETU, RADO KONZUMIRAM S*X!?” Bojan Tomović ŠOKIRAO izjavom: “Na nudističkoj ne mogu da gledam babe!?” ANĐELA ŠPARAVALO HOSPITALIZOVANA! Kolabirala i završila u hitnoj, isplivala stravična fotka Saša Mirković SVIMA ZAGOLICAO MAŠTU! Oglasio se iz Bodruma i pokazao sjajne kadrove! (VIDEO) NIKOLIJA ŠOKIRALA SVE! Pjevačica jede na podu, ljudi u nevjerici “ZNAM ŠTA JE RADILA SA 14 GODINA” Stanija Dobrojević RASKRINKALA Maju Marinković, iznijela šokantne detalje iz njene prošlosti Dvije teniserke na OI-ju su kćerke multimilijardera: Takmiči se i zet Bila Gejtsa OVO JE KUĆA LEPOG MIĆE?! Ostvario želju KĆERKI: To je raj na zemlji, treba da se radi LETNJIKOVAC! (FOTO) HYPE NA LICU MJESTA! Ekskluzivni snimci Miljane Kulić nakon što je objavljeno da je u bolnici! OVO JE PRAVA ISTINA JANJUŠ I ENA PREVARILI NACIJU? Nikad se nisu ni razvodili? Isplivao ŠOK snimak! PROCURILA FOTKA ĐINE DŽINOVIĆ SA DEČKOM! Bez brushaltera i usne na grudima, stegao je i pribio uz sebe! Manijak silovao 21-godišnjakinju u Beogradu: Napao je nasred ulice dok se vraćala iz noćnog izlaska ĐOKOVIĆ SUMIRAO UTISKE NAKON PRVOG MEČA! Novaku samo zlato u glavi: “Neću gledati Alkaraza i Nadala, naši košarkaši su mi bitniji” “BEZ FILTERA, BEZ EFEKATA!” Neda Ukraden u osmoj deceniji obukla zavodljivi kupaći, pa razbuktala maštu! (FOTO) Nedim Sladić objavio detaljnu vremensku prognozu: Slijedi suša širom BiH, a padavina ni na vidiku ACA LUKAS HITNO HOSPITALIZOVAN ŠTA SE DEŠAVA SA SINOM DRAGANE MIRKOVIĆ? Marko objavio šok fotku iz restorana

HOROSKOP ZA PERIOD OD 7. DO 13. FEBRUARA: Proverite šta vam zvezde poručuju za ovu nedelju!

Objavio: RHT
07/02/2022 8:00 AM
Ovan
Foto:Printscreen/Depositphotos
Ove nedelje istina izlazi na videlo i nemate se gde sakriti od nje. Ukoliko se upuštate u novu vezu ili partnerstvo, ukoliko ste radili sve po “pravilima” ishod će biti odličan. Vraćate se u ravnotežu i ostavljate prošlost iza sebe.
Bik
Ovih dana biće izražena potreba za nečim novim, može biti vezano za želju za promenom po pitanju posla ili ljubavi. Vreme je da osvestite da je neka izlazak iz zone komfora potreban, da bi bolje upoznali sebe i došli do boljih prilika.
Blizanci
Oko Vas u danima pred nama vlada energija zadovoljstva, kao da će konačno sve kockice da se poslože i da stvari dođu na svoje mesto. U već izgrađenim vezama može doći do promene nabolje, prepreke će biti prevazidjene.
Rak
Rakovi se ove nedelje susreću sa uspehom u poslu pre svega. Proučavaćete razne opcije koje će Vam se nuditi. Ostavite emocije po strani, i počnite da birate ono što je i materijalno i dugoročno dobro za Vas.
Lav
Lavovima predstoji susret sa nekim iz prošlosti. Ne mora da znači fizički, može biti poziv, poruka. Dosta preispitivanja i želje da se neke stvari vrate na staro. Držite svoj ego pod kontrolom i oslobodite se pritiska da u svemu morate biti prvi i najbolji, posvetite se unutrašnjem miru u ovim danima.
Devica
Device dobijaju veliki nalet energije, kao da konačno morate da završite sve što Vas duže vreme muči. Trenutno je izrazito značajno da ne ulazite u sukobe jer sve može biti upotrebljeno protiv Vas.
Vaga
Dosta lepih susreta, posebno po pitanju ljubavi. Može se reći da je kraj nedelje idealan za lepe trenutke sa voljenom osobom. Ukoliko ste sami, pokrenite se jer bi moglo da dođe do zanimljivih susreta.
Škorpija
Škorpije ulaze rasterećeno u ovu nedelju. Dosta toga ste ostavili iza Vas, što je i glavni korak ka boljoj budućnosti. Konačno ulazite u fazu mira i blagostanja na svim poljima, posebno se poboljšava novčana situacija.
Jarac
Jarčevima sledi promena posla, februar je generalno mesec koji će Vas “naterati” da menjate život i da se usavršavate po pitanju posla. Ne libite se da ističete svoje iskustvo i kvalitete.
Strelac
Strelčevi nakon dužeg perioda “začaranog kruga” mogu da odahnu. Neki porodični sukobi će se umiriti, samim tim ćete razumnije i objektivnije pristupati situacijama. Nemojte da se priklanjate većinskom mišljenju, već budite objektivni i prema sebi i prema bližnjima.
Vodolija
Za Vodolije se može reći da je ovo nedelja ljubavi i lepe energije. Zračite i to svi oko Vas primećuju. Ukoliko ste slobodni posebno obratite pažnju na prilike koje Vam se nude, a Vi ih nesvesno izbegavate.
Ribe
Za ribe je ovo nedelja emocija. Dosta toga ćete preispitivati, i sebe a i ljude oko Vas. Morate da shvatite da su i greške sastavni deo života, i da moraju da Vam služe isključivo kao lekcije. Dajte sebi prostora za odmor.
Piše:  hypebih.ba/Tanja Putniković / ASTRO.LAVISTA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS