calendar

Utorak 6. Avgust, 2023

NESVAKIDAŠNJA SCENA: Iva Grgurić se ONESVESTILA u emisiji PRETRES!

Objavio: RHT
05/02/2022 11:51 PM

Gošća emisije PRETRES autora i voditelja Stefana Usiljanina bila je pobednica Zadruge 3 Iva Grgurić.

hypebih.ba

Njen život je pun uzbudljivih momenata, a često su se u javnosti pojavljivale i lažne priče. Ono što je obelezilo Ivin život do sada jesu veze sa starijim imućnim muškarcima, pa se tako za nju vezuju priče da je sponzoruša. Ima i veoma burne porodične odnose, godinama ne priča sa ocem, a i sa majkom dugo nije kontaktirala.

Iva kaže da se ne stidi svoje prošlosti i da sve nosi sa osmehom.

-Znam da je istina uvek pravi izbor. Milism da prošlost gradi jednu osobu i da sve što se desilo i trebalo je da se desi. Spremna sam na sve, tako da me više ne pogađaju stvari. Sada retko plačem jer nemam više pogrešne izbore – počela je Iva.

Mediji je nikada nisu štedeli, bilo je svakakvih naslova o njoj. Kao javna ličnost ima teret da je sve sto kaže i izgovori predmet komentara i kritika.

-Ne obraćam pažnju na neke naslove, pogotovo na one koji nisu tačni. Ja sam sada baš onakva kava jesam. Ono što sam bila u rijalitiju, nisam bila ja. To treba drugima da bude primer kako ne treba da se ponašaju – kaže Iva.

Ono što se još vezuje za nju, jeste veliki broj plastičnik operacija koje je uradila na sebi. Iva kaže da je sada lepša i da je sve što je uradila na sebi i želela da uradi.

Stefan je pripremio vrele naslove za Ivu, a kada je videla šta je sve pisalo o njoj u medijima Iva se onesvestila u emisiji.

O čemu je još Iva Grgurić pričala u esmisiji PRETRES pogledajte u videu.

AUTOR: hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS