calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO) I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru U EMISIJI PUŠTEN EKSPLICITNI SNIMAK SA RIJALITI UČESNICOM IZ KROFAKOVOG KREVETA! Stanislav je BRUTALNO ponizio “Ona je bila kratka afera, ništa više” S NJOM je PREVARIO djevojku Humanitarna organizacija “Pomozi.ba” objavila adrese punktova za prikupljanje pomoći u Sarajevu, Mostaru, Bihaću i Travniku

TAJNI ŽIVOT DECE DRAGANE MIRKOVIĆ: Evo zašto ih nema u javnosti!

Objavio: RHT
04/02/2022 5:00 PM

Deca Dragane Mirković imaju ono što mnogi mogu da požele, majku uspešnu zvezdu, oca uspešnog biznismena. 

Bilo je očekivano da će oni iskoristii uticaj poznatih roditelja kako bi dospeli u javnost, no u njihovom slučaju to nije tako. Dok su bili mali, Dragana se nekoliko puta fotografisala sa njima, ali čim su malo odrasi shvatili su da ne žele javno da se eksponiraju, pa se od tada nikada nisu javno pojavljivali. Marko i Manuela su poželeli da se drže dalje od medija, a Dragana im je ispunila tu želju.

-Moja deca su najnormalnija deca na svetu, koja su imala normalno detinjstvo i bili odlični učenici. Marko studira ekonomsko pravo, a Manuela završava srednju skolu. Oni grade neki svoj put sami, Manuela je isla na praksu u jedan hotel, radila je na recepciji, iako je mogla praksu da obavi u našoj firmi – rekla je Dragana u izjavi za medije.

Pevačica ističe da je ponosna na svoju decu, a posebno na činjenicu da vole Srbiju i da često borave kod njenih roditelja u rodnom Kasidolu.

Moj sin – moj ponos, koji je osetio potrebu da pokaže svoju humanost na delu. Činjenica da je za svoje mlade godine, upravo u vreme kada je većina njegove generacije uglavnom okrenuta sebi i svojim potrebama, pokazao želju da pomogne drugima učinila je da shvatim da je on izuzetno zreo, nesebičan, ali pre svega dobar i vredan mladi čovek – napisala je Dragana u jednoj objavi na Instagramu.

Za decu Dragane Mirković mnogi kažu da su vaspitani i vredni mladi ljudi koji čvrsto stoje na zemlji i ponos su svojih roditelja.

IZVOR: SCANDAL.RS/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS