calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SAŠA MIRKOVIĆ JAVNO POTVRDIO! Bilal Brajlović ulazi na “Imanje” u Lisoviću! ACA LUKAS NAPRAVIO ŽURKU ZA PAMĆENJE U HRVATSKOJ! Pjevač nadmašio sva očekivanja! (VIDEO) Bilal Brajlović nakon odluke da učestvuje u “Imanju”: Ko me ne poštuje, ne poštujem ni ja njega SLIJEDI NALET EKSTREMNIH VRUĆINA Počinje ovog datuma, a trajaće 10 dana! PREKALJENO IME: I ON postaje UČESNIK rijalitija “Imanje” POZNATO! Evo kada Novak Đoković sutra izlazi na teren! MARIJA ŠERIFOVIĆ ODVELA SINA NA PRVO LJETOVANJE! Uživaju u luksuzu, a pridružila im se i ova pjevačica! RADNIK U ISTOČNOM NOVOM SARAJEVU DOBIO PLATU U IZNOSU OD 246.000 KM ZA MJESEC DANA: Pogledajte čime se bavi Užasan snimak s Eura: Redari brutalno tukli navijača, oglasila se i UEFA (VIDEO) NIJEDNA SUPRUGA OVO NE VIDI: 10 ZNAKOVA DA VAS MUŽ VARA, obratite pažnju na broj 7 SKANDAL! Janjuš tražio ADVOKATA u rijalitiju? Podnosi prijavu protiv Aneli zbog ABORTUSA? Jedva čeka da izađe napolje i sazna SVE o Ahmićki (VIDEO) PREMINUO OSNIVAČ GRUPE “OSVAJAČI” Korigovane cijene ulaznica za Zemaljski muzej BiH “Te LIJEPE USPOMENE ne želim da zaboravim!” Mina Heart o ODNOSU sa Pljugicom: Ovo niko nije znao! Podignuta optužnica u predmetu “Klaster”: Oni su optuženi za prodaju diploma na bh. fakultetima Nives se isteže na traktoru, Ciganovića krava lupa repom po licu: Kako će biti tek kada počne “IMANJE” 7. septembra

ISKRENO! SANDRA AFRIKA OTKRILA ŠTA JOJ JE BITNO KOD MUŠKARCA!

Objavio: RHT
19/04/2021 2:00 PM

Pevačica Sandra Afrika već duži vremenski period nema emotivnog partnera, a sada je otkrila što još uvek nije našla onog pravog.

– Kod mene nema pravila, nemam tip muškarca, samo mi je bitno da mi legne na prvu. Pre svega mora da bude dobar čovek i da ima divnu dušu, sve ostalo je nebitno. Takođe, moj muškarac mora da ima veliko poštovanje prema ženama –  tvrdi pevačica i dodaje da joj je teško da nađe onog koji razume prirodu njenog posla.

Sandra Afrika-Foto:Printscreen

-Teško mi je da nađem nekoga dečka koji kapira kako funkcioniše moj posao. Ne može svaki muškarac da se nosi sa ovim biznisom. Nadam se da će naići neki koji će moju slavu podneti lako na svojim leđima – otkrila je Sandra.

Sandra Afrika retko govori o privatnom životu, ali je ovaj put rešila da otkrije važnu stvar.

Naime, pevačica je obelodanila da je spremna da se ostvari kao majka.

“Ja taj majčinski instikt imam već 4 godine. Moja sestra ima dve ćerkice, pa sam ja nekako uz nju i čuvam joj decu. I kada negde putujem uvek gledam šta ću da im kupim. Sada sam napunila 33 godine, vreme mi je”, ispričala je Sandra.

Tagovi:

  • Sandra Afrika
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

    PRATITE NAS