calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe Ispovijest vjerenice hladnokrvnog ubice: On je divan čovjek koji voli mene i kćerku Sutra nastupa Nova hidžretska godina: OVO SU OBIČAJI POSTANI DIO RIJALITIJA “IMANJE” Nabavi što prije svoju LIMITIRANU MAJICU i učestvuj u nagradnoj igri! Intervencijom zmijolovaca izvučena četiri poskoka iz kuće: Vlasnici se bojali da uđu u kuću Oživjela hit ‘Dušu si mi opio’: Kanita je nasljednica Dragane Mirković! Mesi ga držao u rukama kao bebu, sada vrijedi 90 miliona eura! VESNA ZMIJANAC U LOŠEM STANJU?! Pjevačici naglo pozlilo, otkazani nastupi! Ova 2 horoskopska para su stvorena za VJEČNU LJUBAV: Rođeni su jedno za drugo “NE LJUTITE SE, JA NIKAD NE BIH…” Anja Bla nije mogla više da izdrži, odlučila da iznese sve nakon raskida sa Bakom Prasetom i otvori dušu NOVAK JE NAMJERNO IZGUBIO Nove “optužbe” na Đokovićev račun, razlog je nevjerovatan Ronilac uspio snimiti trenutak hranjenja mladunčeta plavog kita ANELI AHMIĆ HITNO IZVELI IZ RIJALITIJA! Otkriveno zašto je morala kod doktora

OVO JE NAJKRAĆI BRAK: Mladoženja se na svom venčanju razveo od mlade!

Objavio: RHT
26/01/2022 11:00 AM

U najbržem brakorazvodnom slučaju u Iraku, u  gradu Bagdadu mladoženja se razveo od svoje žene tokom njihovog venčanja.Razlog najbržeg ikad viđenog razvoda u Iraku je bizaran!

Foto:Printscreen

Mladoženji je zasmetalo to da je  mlada na venčanju plesala uz “provokativnu” sirijsku pesmu

Prema pisanju Gulf News portala, a prenosi portal zanimljivosti dana, sirijska pesma – Mesaytara, što u prevodu znači “Ja sam dominantan” ili “Ja ću te kontrolisati” – pevačice Lamis Kan bila je glavni razlog za razvod para na venčanju.

Mlada je navodno plesala u ritmu pesme, što su mladoženja i njegova porodica smatrali provokacijom. Kako se navodi, mlada je dobila optužbe da promoviše feminizam, što se u tamošnjoj kulturi smatra neprihvatljivim.

Stoga je mladoženja ušao u raspravu sa mladom i njenom porodicom, nakon čega se na kraju razveo od nje. Incident se dogodio u Bagdadu.

Kada se prevede, prvi deo pesme otprilike kaže: “Ja sam dominantan; ti ćeš se rukovoditi mojim strogim uputstvima”. “Ti si moja grumen šećera; Dokle god si sa mnom, hodaćeš pod mojom komandom; Ja sam arogantana, ja sam arogantana”, nastavlja pesma.

U međuvremenu, zahtev za razvod je odobren i ovaj događaj će se definitivno zabeležiti kao jedan od najkraćih brakova ikada u Iraku kao i gradu Bagdadu.

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS