calendar

Ponedeljak 1. Jul, 2023

Sin Marine Tucaković otkrio nepoznate detalje iz života svoje majke: Evo ko je pisao umesto Marine!

Objavio: RHT
22/01/2022 10:00 PM

Milan Laća Radulović nedavno je izgubio majku, čuvenu hitmejkerku Marinu Tucaković, od koje je kako kaže nasledio samo ono najbolje.

Foto:Printscreen

Uz nju je naučio da piše najlepše tekstove, a danas se trudi da očuva Marinino delo pripremom knjige njene poezije i fondacijom za borbu protiv raka dojke pod njenim imenom. Nakon smrti velike pesnikinje, čija je borba sa opakom bolešću, kao i smrt bila veoma propraćena medijski, njen sin oglašavao se više puta, preko medija, ali i na društvenim mrežama. Ovoga puta Laća je odgovarao na pitanja pratilaca sa Instagrama i tom prilikom otkrio ko je pisao umesto Marine.

 Da li je istina da te Marina zavetovala da napišeš pesmu za Zuzi Zu koja bi trebala da zaseni pesmu ” Plava B”? – glasilo je pitanje.

Foto:Printscreen

 Pokušavala je, ali je ipak predala zadatak Siniši Bukovskom, momku koji je svojevremeno vodio njen Instagram profil i koji je zapravo autor onih britkih aforizama za koje svi misle da su plod Marinine genijalnosti. Usput, Siniša lepo piše, poštovanje! – otkrio je Laća. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS