calendar

Ponedeljak 28. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
Zdravko Čolić i Miloš Biković mladencima priredili iznenađenje za pamćenje! Svatovi u TRANSU! (VIDEO) Bolna ispovijest za Hype: Žena ostala bez djece! Odveli su ih, šta se trenutno dešava? Nova romansa: Neću da budem treća, ali hoću sedma, zato Elmedine kreni više da dovodiš žene! Muškarci otkrili sve detalje: Sa ovakvom ženom bi najradije prevarili partnerku Nova pjesma Emira Lapsusa vas neće ostaviti ravnodušnim: Evo u kojem bh. gradu su snimljeni kadrovi FILIP CAR KONAČNO DOČEKAO KĆERKU U CRIKVENICI?! Slika razniježila sve (FOTO) DARKO LAZIĆ RAZLJUTIO FANOVE! Poveo petogodišnje dijete u noćni klub, pa doživio osudu (FOTO) “SVI NA NOŽICE I PRAVAC U STOŽICE!” Aca Lukas najavio SPEKTAKL U LJUBLJANI! Premijera filma “Stravično” i najveća žurka na Balkanu! (VIDEO) Najemotivnija objava trudne Milice! TERZA BI UMRO OD TUGE DA OVO MOŽE VIDJETI (FOTO) Njemački mediji otkrili: Reprezentativac BiH mjesečno troši hiljade eura na ishranu ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Eto mene na konak! “Ja sam uvijek uz tebe…” (VIDEO) Adel zbog infekcije ne čuje dobro: To je najbolnija stvar koja mi se dogodila, bilo je gore od poroda ŠA UHVAĆEN U LAŽI! Miona za OVO ne smije NIKADA saznati Kako je Pablo Pikaso zaradio 12 boca vina iz Jugoslavije OBEZBJEĐENJE OPKOLILO BIJELU KUĆU: Opsadno stanje u rijalitiju! Doživio NERVNI SLOM (FOTO) Ko je ustvari Loša: Autor je megahita koji pjeva Halid Bešlić, otac mu je bio poznati novinar…

GASTOZ RAZVEZAO JEZIK O ANĐELI: Priznao emocije prema Eni! “Ovakve budale u životu nisam imao, ovo nije normalno”

Objavio: RHT
28/10/2024 1:45 PM

GASTOZ RAZVEZAO JEZIK O ANĐELI

Progovorio o odnosu sa Anđelom Đuričić!

Foto: Youtube.com/Zadruga Official

Prošle noći Nenad Marinković Gastoz bio je sagovornik voditelja, te progovorio o svom odnosu sa Anđelom Đuričić

GASTOZ RAZVEZAO JEZIK O ANĐELI

Otkrio je da mu jako teško pada što su razdvojeni, ali da njeni postupci nisu normalni.

 Gastoze, da li je orah toliko tvrd da ti ne pomažu ni makaze – upitao je voditelj.

– Ovo je ja ne znam… Ovakve budale u životu nisam imao, ovo nije normalno. Ja ću da odlijepim od ove djevojke, kod Džastina ću neki konopac da uzmem da se objesim. Primijetio sam da pjevuši, Terza joj jedno jutro kaže: Jao Anđela kako si raspoložena, a ona kao: Pa naravno. Kad je nisam gađao nečim. Počeću da ujedam, ili ćemo nešto da prekinemo, ali ovo toplo hladno me ubija. Ako ne ide, onda treba da pustimo. Juče mi je izletjelo, na dupe sam progovorio – rekao je Gastoz.

– Vama nepostojeća stvar kvari odnos i vajb – konstatovao je voditelj.

– Meni u glavi nije Ena, njoj je. Ona halucinira, ja i Ena imamo drugarski odnos – rekao je Gastoz.

 Danas si joj odnio kafu – rekao je Darko.

– Zamisli ja danas krenem da odnesem Eni kafu, dao mi Mića i ja rekao ma neću i dam Peji da joj odnese. Zamisli uhvatio sam sam sebe da ja razmišljam o tome. Napravili su od nje hobotnicu, kao ona nas sve drži pipcima. Anđeli nije bitno koliko će ona mene da sje*e, ali kad ja nešto uradim, to je palata znaš. Stvarno pretjeruje, je l’ ja treba da se plašim da perem zube u isto vrijeme kad i Ena Čolić? Ja hoću da Anđela pokaže bolju sebe. Krećem da se nerviram, više gubim želju da bilo kome dokazujem šta. Ako je toliki duduk nek’ ide i nek’ dudne negdje.

Demantovala je cijela kuća”

Takođe, dodao je i ovo:

Počeću da skačem na Enu i da me ona iritira, nek’ me pusti. Gledam je kao Boga. Juče sam namjerno krenuo da komentarišem Enu da bi podsjetio ljude na ono što Anđela govori. Ostalih 50 ljudi nije spomenulo mene i Enu, demantovala je cijela kuća. Doćiće trenutak da ćemo se pomiriti, ali počeće da mi se gadi to sve. Neću imati ovakav pristup i želju njoj jer ona mene ne poznaje. Ja mogu da volim najviše na svijetu, ali ja kad sasječem – ja vodu neću da ti dam. Ako ne može da se urazumi i ako mi stvarno ne vjeruje neću više da silim ništa – rekao je Gastoz.

– Šta ćeš dalje – upitao je voditelj.

 Ja njoj da prilazim više neću. Ruske kape ću da joj pošaljem preko Ane. Ja sa Anom ništa nisam imao, Munja pravi priču da smo mi kao htjeli da zataškamo – rekao je Gastoz.

 Ona ne sumnja za Anu, ali Ena Čolić joj je problem – rekao je voditelj.

– Sad je glavni problem što je Munja uradio to sa Enom jer da nije meni bi bio čist teren. Nego su Ana i ona drugarice, o svemu pričaju i to je sad problem – rekao je Gastoz.

Pročitajte i: ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Život nema reprizu, imam velike planove! “Sarajevo, pa onda privatni biznis sa četiri žene” (VIDEO).

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS