calendar

Ponedeljak 28. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
Skrivena bolnica u Petrovoj Gori: Zaboravljeni spomenik partizanske borbe postao atrakcija Ovo samo u Gornjoj Višnjici ima: Fatima isukala pitu spavalicu Mjesečni horoskop za novembar 2024: Šta donosi svakom znaku? Kakav komentar: Maja je diva, ovo su sve njene kopije i smrduše! Vandredno ubacivanje, a napašće Terzu? Zdravko Čolić i Miloš Biković mladencima priredili iznenađenje za pamćenje! Svatovi u TRANSU! (VIDEO) Bolna ispovijest za Hype: Žena ostala bez djece! Odveli su ih, šta se trenutno dešava? Nova romansa: Neću da budem treća, ali hoću sedma, zato Elmedine kreni više da dovodiš žene! Muškarci otkrili sve detalje: Sa ovakvom ženom bi najradije prevarili partnerku Nova pjesma Emira Lapsusa vas neće ostaviti ravnodušnim: Evo u kojem bh. gradu su snimljeni kadrovi FILIP CAR KONAČNO DOČEKAO KĆERKU U CRIKVENICI?! Slika razniježila sve (FOTO) DARKO LAZIĆ RAZLJUTIO FANOVE! Poveo petogodišnje dijete u noćni klub, pa doživio osudu (FOTO) “SVI NA NOŽICE I PRAVAC U STOŽICE!” Aca Lukas najavio SPEKTAKL U LJUBLJANI! Premijera filma “Stravično” i najveća žurka na Balkanu! (VIDEO) Najemotivnija objava trudne Milice! TERZA BI UMRO OD TUGE DA OVO MOŽE VIDJETI (FOTO) Njemački mediji otkrili: Reprezentativac BiH mjesečno troši hiljade eura na ishranu ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Eto mene na konak! “Ja sam uvijek uz tebe…” (VIDEO) Adel zbog infekcije ne čuje dobro: To je najbolnija stvar koja mi se dogodila, bilo je gore od poroda

Njemački mediji otkrili: Reprezentativac BiH mjesečno troši hiljade eura na ishranu

Objavio: RHT
28/10/2024 3:30 PM

Njemački mediji otkrili

Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Ermedin Demirović je krenuo putem kojim mnogi sportisti već godinama idu. 

Njemački mediji otkrili: Reprezentativac BiH mjesečno troši hiljade eura na ishranu

Sportisti, a posebno fudbaleri, više i ne kriju kako ulažu mnogo u život van terena, ali pazi i na prehranu kako bi napredovali. 

Prema pisanju njemačkih medija, Demirović plaća 4.000 eura mjesečno za privatnog kuhara koji vodi računa o zdravoj ishrani, a kuhar pravi obroke i za njegovu trudnu suprugu. 

Privatni kuhar košta 200 eura po danu, a četiri puta sedmično dolazi iz Minhena u dom napadača.

Demirović je u razgovoru za medije u Njemačkoj priznao da je svjestan kako se radi o ozbiljnom novcu, ali i da će mu se to isplatiti u budućnosti.

Amel Tuka predsjednik žirija Izbora najboljeg sportiste BiH

Pročitajte i: Amel Tuka predsjednik žirija Izbora najboljeg sportiste BiH.

Amel Tuka predsjednik žirija
Foto: Olimpijski komitet BiH

Amel Tuka je najbolji atletičar Bosne i Hercegovine svih vremena i aktuelni predsjednik Komisije olimpijaca Olimpijskog komiteta BiH. Predsjednik je žirija 24.iIzbora najboljeg sportiste BiH u tradicionalnoj organizaciji “Nezavisnih novina” i Radio-televizije BiH.

Svojevremeno najbrži čovjek planete dva puta je u svojoj blistavoj i sjajnoj sportskoj karijeri proglašen za najboljeg (2015. i 2019.) upravo u najrelevantnijem izboru ovakve vrste u Bosni i Hercegovini. A sada mu je pripala obaveza da se nađe sa druge strane u ulozi selektora najvećih sportskih dostignuća u godini iza nas. Svojim znanjem, ulogom sportskog uzora mnogih, ali i autoritetom Amel Tuka u ulozi predsjednika daće dodatni pečat manifestaciji. Koja već više do dvije decenije gaji afirmaciju najvećih sportskih dostignuća najboljih bh. sportskih ambasadora na međunarodnoj sceni.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS