calendar

Ponedeljak 28. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
ZBOG NAPADA NA IVANA RIJALITI-TAKMIČAR OSTAO BEZ ŠESTOMJESEČNOG HONORARA Princ Vilijam prekinuo tišinu i konačno pomenuo brata Harija: Nazire li se pomirenje? ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Život nema reprizu, imam velike planove! “Sarajevo, pa onda privatni biznis sa četiri žene” (VIDEO) Krvava drama: Ubijen načelnik, policija traga za napadačem, otkrivena i moguća pozadina sukoba Objavljena stravična prepiska maloljetnika koji je ubio policajca u Bosanskoj Krupi: “Evo moj razlog zašto napadam policiju…” DŽULIJANA ASANŽA DOČEKALA GOMILA PRISTALICA PO POVRATKU U AUSTRALIJU! Nakon više od pet godina u BRITANSKOM zatvoru i sedam godina u AZILU (VIDEO) EUROBASKET 2025. Selektor Adis Bećiragić objavio spisak za Hrvatsku: Džanan Musa predvodi “Zmajeve” Devet stvari koje žene ne žele priznati da su radile u trudnoći ISPLIVALI DETALJI HAOSA U CRIKVENICI: Filipu Caru prijeti ZATVOR, Maja mu napravila PAKAO! Nihad Alibegović i Esma Kovač na američkoj turneji: Čikago uglas pjeva “Bosnom behar probeharao”(VIDEO) SOFIJA TRUDNA SA TERZOM?! Na pomolu skandal epskih razmjera! OKRŠAJ! NASILJE NE PRESTAJE! LUKA UDARIO NA IVANA MARINKOVIĆA! Ne mogu da ih razdvoje! SKANDALOZNO (VIDEO) Otmica u Trebinju: Trojica prepriječila put advokatu i … GASTOZ PONIZIO ANĐELU PRED CIJELOM KUĆOM: U naletu bijesa joj rekao sve što misli, ona od sramote završila sa njim ZAUVIJEK! STRAVA I UŽAS Ubistvo u KPZ Mostar: Zatvorenik nožem izboden u vrat Objavljena dugoročna prognoza: Miholjsko ljeto se nastavlja, temperature i do 26 stepeni

Objavljena dugoročna prognoza: Miholjsko ljeto se nastavlja, temperature i do 26 stepeni

Objavio: RHT
28/10/2024 9:30 AM

Objavljena dugoročna prognoza

Miholjsko ljeto se nastavlja

Jutros je u Bosni i Hercegovini sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. U Bosni po kotlinama i uz riječne tokove ima magle.

Objavljena dugoročna prognoza

“Danas će u Bosni i Hercegovini preovladavati sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Prije podne po kotlinama Bosne i uz riječne tokove magla ili niska naoblaka”, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Dnevna temperatura zraka od 19 do 26 stepeni.

U utorak, u Hercegovini i na jugozapadu Bosne sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. U ostalim područjima jutro pretežno oblačno sa maglom po kotlinama. Postepeno smanjenje oblačnosti tokom dana. Vjetar slab sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura od osam do 14, na jugu do 16, a dnevna od 16 do 22, na jugu do 26 stepeni.

Jutro oblačno

Na jugozapadu Bosne sunčano. U ostalim područjima jutro oblačno sa maglom po kotlinama. U ostatku dana postepeno razvedravanje. Vjetar slab sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura od šest do 12, na jugu do 14, a dnevna od 16 do 22, na jugu do 25 stepeni.

U četvrtak, sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Prije podne po kotlinama Bosne i uz riječne tokove magla ili niska naoblaka. Vjetar slab sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura od šest do 12, na jugu do 14, a dnevna od 15 do 21, na jugu do 25 stepeni.

U petak, sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Prije podne po kotlinama Bosne i uz riječne tokove magla ili niska naoblaka. Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura od četiri do deset, na jugu do 13, a dnevna od 14 do 20, na jugu do 24 stepena.

OTVORIO DUŠU Haris Džinović: Desi se da plačem i po 300 kilometara dok vozim! “Razvod nije turbulencija”

Pročitajte i: OTVORIO DUŠU Haris Džinović: Desi se da plačem i po 300 kilometara dok vozim! “Razvod nije turbulencija”.

Haris otkriva kako se on nosi sa tako velikom medijskom pažnjom

Foto: Hype

U velikoj ispovijesti za srbijanske medije pjevač Haris Džinović otvoreno je govorio o porodici, razvodu i odnosu sa djecom Kanom i Đinom.

Iako se u medijima već mjesecima govori o njegovom razvodu od supruge Meline, Haris otkriva kako se on nosi sa tako velikom medijskom pažnjom.

Više saznajte OVDJE.

Čitajte i POČELO ODBROJAVANJE DO STARTA RIJALITIJA “IMANJE” Saša Mirković: Gledaćete ono što do sada niste imali priliku! “Mi želimo da širimo ljubav, a ne mržnju”

Osnivač i vlasnik Hype porodice Saša Mirković odradovao je danas armiju pratilaca koji sa nestrpljenjem očekuje start novog rijaliti programa “Imanje”.

– Svi objekti na Imanju su renovirani i spremni da ugoste učesnike najslobodnijeg, najprirodnijeg, najtoplijeg, najodgovornijeg… rijaliti programa na Svijetu. – napisao je Saša Mirković na svom Instagram profilu, te dodao i ovo:

– Gledaćete ono što do sada niste imali priliku da gledate jer mi želimo da širimo ljubav, a ne mržnju. Da pokažemo da smo radnici, a ne neradnici. Da naši učesnici imaju osjećaje za ljude, drugove i društvo u cjelini, kao i prirodu i životinje. A da mi kao produkcija nećemo iz njih da izvlačimo zlo nego dobro i da ćemo to da propagiramo. Zdravi i srećni bili. Do gledanja…

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS