calendar

Ponedeljak 28. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
Objavljena stravična prepiska maloljetnika koji je ubio policajca u Bosanskoj Krupi: “Evo moj razlog zašto napadam policiju…” DŽULIJANA ASANŽA DOČEKALA GOMILA PRISTALICA PO POVRATKU U AUSTRALIJU! Nakon više od pet godina u BRITANSKOM zatvoru i sedam godina u AZILU (VIDEO) EUROBASKET 2025. Selektor Adis Bećiragić objavio spisak za Hrvatsku: Džanan Musa predvodi “Zmajeve” Devet stvari koje žene ne žele priznati da su radile u trudnoći ISPLIVALI DETALJI HAOSA U CRIKVENICI: Filipu Caru prijeti ZATVOR, Maja mu napravila PAKAO! Nihad Alibegović i Esma Kovač na američkoj turneji: Čikago uglas pjeva “Bosnom behar probeharao”(VIDEO) SOFIJA TRUDNA SA TERZOM?! Na pomolu skandal epskih razmjera! OKRŠAJ! NASILJE NE PRESTAJE! LUKA UDARIO NA IVANA MARINKOVIĆA! Ne mogu da ih razdvoje! SKANDALOZNO (VIDEO) Otmica u Trebinju: Trojica prepriječila put advokatu i … GASTOZ PONIZIO ANĐELU PRED CIJELOM KUĆOM: U naletu bijesa joj rekao sve što misli, ona od sramote završila sa njim ZAUVIJEK! STRAVA I UŽAS Ubistvo u KPZ Mostar: Zatvorenik nožem izboden u vrat Objavljena dugoročna prognoza: Miholjsko ljeto se nastavlja, temperature i do 26 stepeni Dnevni horoskop za ponedjeljak, 28. oktobar 2024: Ovan ni slučajno da rizikuje, Lava čeka iznenađenje, Strijelca dan pun iskušenja, a vas? Vanna objavila slike bez filtera, Nina Badrić odmah reagovala i pohvalila mačku “Imale smo JAKO TEŠKO DJETINJSTVO!” INDI O ŽESTOKOM SUKOBU SA SESTROM EDITOM: “Ne znam da li mi je oprostila, ali sigurno mi nije zaboravila!” (VIDEO) Kako da zadovoljite stariju damu?

“DIJETE JE KOD MENE! Bila je sa UČENIKOM IZ ŠKOLE! To se krilo…” EKSKLUZIVNO OGLAŠAVANJE FRONTMENA “Amadeus” benda nakon što su isplivale EKSPLICITNE fotografije njegove ŽENE

Objavio: RHT
26/10/2024 7:00 PM

OGLAŠAVANJE FRONTMENA “Amadeus” benda

Kao bomba je odjeknula vijest o kojoj je prvi Hype TV pisao da je Aleksandar Aca Stanimirović, klavijaturista “Amadeus” benda, riješio da poslije 35 godina stavi tačku na brak sa suprugom Snežanom.

Foto: ATA images/Ilustracija

OGLAŠAVANJE FRONTMENA “Amadeus” benda

Kako je Hype ekskluzivno saznao od izvora bliskog bračnom paru, Aca je riješio da okonča brak, budući da im uprkos idealnoj slici u javnosti, već dugo ne cvjetaju ruže.

U prilog priči da je stavljena tačka na brak idu i eksplicitne fotografije koje su šokirale sve. A šire se društvenim mrežama brzinom svjetlosti.

Foto: HypeTV/Privatna arhiva

Pa tako na jednoj vidimo navodno Snežanu sa bujnim poprsjem u prvom planu, a onda i navodno njenu pozadinu u krupnom planu na kojoj se vidi njena tetovaža.

Foto: HypeTV/Privatna arhiva

Tim povodom kontaktirali smo frontmena Amadeus benda kako bismo potvrdili naše saznanja, te kako bi on prokomentarisao pomenute fotografije:

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

– Zaista ne bih volio da komentarišem postupke moje bivše žene. Meni tu ništa nije jasno. Znam samo da je bila sa učesnikom iz škole, to se krilo. Imala je problema zbog toga. Međutim, to je sve stavljeno pod tepih od strane nadređenih, odnosno direktora te škole. Koliko sam upućen – šokirao je Aca u svom prvom oglašavanju za Hypetv.rs, pa dodao:

– Ovo sada što se dešava i što je ona poludila ovako, to stvarno ne znam. Volio bih da me niko ne uznemirava, jer se neću oglašavati povodom ove teme nakon ove izjave. Imam svoj život, živim sa svojom kćerkom, dijete je kod mene. Tako da, život ide dalje, život je lijep – završio je Aca ekskluzivno za Hype TV.

CAR NAKON POMIRENJA SA MAJOM UŽIVA SA POSEBNOM OSOBOM! Napokon zajedno (FOTO)

Pročitajte i: CAR NAKON POMIRENJA SA MAJOM UŽIVA SA POSEBNOM OSOBOM! Napokon zajedno (FOTO)

ivši rijaliti učesnik Filip Car riješio je da pokaže šta se dešava u njegovom životu.

CAR UŽIVA SA POSEBNOM OSOBOM / Foto: ATA Images
Foto: ATA Images

Svi i dalje pričaju o njegovom pomirenju sa Majom Marinković, nakon što su viđeni zajedno.

Ipak, Car je putem Instagrama istakao šta je najvažnije za njega.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS