calendar

Ponedeljak 28. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
Ko je ustvari Loša: Autor je megahita koji pjeva Halid Bešlić, otac mu je bio poznati novinar… GASTOZ RAZVEZAO JEZIK O ANĐELI: Priznao emocije prema Eni! “Ovakve budale u životu nisam imao, ovo nije normalno” Ne vadite prsten, Knoll to ne privlači: Nikada se neće udati, niži od nje nemaju šansu ZBOG NAPADA NA IVANA RIJALITI-TAKMIČAR OSTAO BEZ ŠESTOMJESEČNOG HONORARA Princ Vilijam prekinuo tišinu i konačno pomenuo brata Harija: Nazire li se pomirenje? ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Život nema reprizu, imam velike planove! “Sarajevo, pa onda privatni biznis sa četiri žene” (VIDEO) Krvava drama: Ubijen načelnik, policija traga za napadačem, otkrivena i moguća pozadina sukoba Objavljena stravična prepiska maloljetnika koji je ubio policajca u Bosanskoj Krupi: “Evo moj razlog zašto napadam policiju…” DŽULIJANA ASANŽA DOČEKALA GOMILA PRISTALICA PO POVRATKU U AUSTRALIJU! Nakon više od pet godina u BRITANSKOM zatvoru i sedam godina u AZILU (VIDEO) EUROBASKET 2025. Selektor Adis Bećiragić objavio spisak za Hrvatsku: Džanan Musa predvodi “Zmajeve” Devet stvari koje žene ne žele priznati da su radile u trudnoći ISPLIVALI DETALJI HAOSA U CRIKVENICI: Filipu Caru prijeti ZATVOR, Maja mu napravila PAKAO! Nihad Alibegović i Esma Kovač na američkoj turneji: Čikago uglas pjeva “Bosnom behar probeharao”(VIDEO) SOFIJA TRUDNA SA TERZOM?! Na pomolu skandal epskih razmjera! OKRŠAJ! NASILJE NE PRESTAJE! LUKA UDARIO NA IVANA MARINKOVIĆA! Ne mogu da ih razdvoje! SKANDALOZNO (VIDEO) Otmica u Trebinju: Trojica prepriječila put advokatu i …

Fikret Arnautović, član porodice ubijenog policajca Marana: Malo je onakvih kao što je bio Ozren, kobne noći nije ni bila njegova smjena

Objavio: RHT
26/10/2024 5:30 PM

Kobne noći nije bila njegova smjena

Da to balavac napravi… volio bih znati šta je pozadina svega toga – rekao je Fikret

Kobne noći nije bila njegova smjena / Foto: Avaz
Arnautović: Šokiran događajem Foto: Avaz

U Bosanskom Novom/Novi Grad obavljena je sahrana policajcu Ozrenu Maranu, koji je ubijen u terorističkom napadu na policijsku stanicu u Bosanskoj Krupi, a koji je izvršio maloljetnik.

Kobne noći nije bila njegova smjena

Porodica, prijatelji i svi koji su ga poznavali imali su samo riječi hvale za Marana. Šokirala ih je vijest o njegovoj smrti. Nema riječi koja bi umanjila tugu u porodici ubijenog policajca. Fikret Arnautović je dobro poznavao Ozrena Marana. Njegova je kćerka udata za brata ubijenog policajca.

– Kao čovjek, onakvih će malo biti. Ja kažem, ne znam šta je pozadina svega, da li ima šta s nacionalne strane ili nema… 

Još nisam ni sa zetom stupio u kontakt toliko da pričamo o tome. Osuđujem, ovo je teroristički napad na ustanovu, na policijsku stanicu – rekao je Arnautović u ispovijesti za “Avaz”.

Arnautović nam je rekao da je lošeg zdravstvenog stanja i da je jedva podnio sve ovo.

Dodao je kako nije bila Maranova smjena, da je mijenjao čovjeka u kobnoj noći kada se desio napad na policijsku stanicu.

Trebao u penziju uskoro

– Još inače nije bila njegova smjena, mijenjao je čovjeka. Volio bih samo znati šta je bila pozadina svega ovoga. On je za godinu i po dana trebao u penziju. Svi su ga hvalili, iz Federacije nije bilo pogovora. Šta je tu je… sudbina je takva i to se ne može izmijeniti. Da to balavac napravi… volio bih znati šta je pozadina, da nije s nacionalne strane, ne znam… – rekao je Arnatuović za “Avaz”. 

Pročitajte i: TERORISTIČKI NAPAD Šta će poduzeti policija povodom napada u Bosanskoj Krupi?

Čitajte Hypebih.ba

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

(Avaz/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS