calendar

Ponedeljak 28. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
Objavljena stravična prepiska maloljetnika koji je ubio policajca u Bosanskoj Krupi: “Evo moj razlog zašto napadam policiju…” DŽULIJANA ASANŽA DOČEKALA GOMILA PRISTALICA PO POVRATKU U AUSTRALIJU! Nakon više od pet godina u BRITANSKOM zatvoru i sedam godina u AZILU (VIDEO) EUROBASKET 2025. Selektor Adis Bećiragić objavio spisak za Hrvatsku: Džanan Musa predvodi “Zmajeve” Devet stvari koje žene ne žele priznati da su radile u trudnoći ISPLIVALI DETALJI HAOSA U CRIKVENICI: Filipu Caru prijeti ZATVOR, Maja mu napravila PAKAO! Nihad Alibegović i Esma Kovač na američkoj turneji: Čikago uglas pjeva “Bosnom behar probeharao”(VIDEO) SOFIJA TRUDNA SA TERZOM?! Na pomolu skandal epskih razmjera! OKRŠAJ! NASILJE NE PRESTAJE! LUKA UDARIO NA IVANA MARINKOVIĆA! Ne mogu da ih razdvoje! SKANDALOZNO (VIDEO) Otmica u Trebinju: Trojica prepriječila put advokatu i … GASTOZ PONIZIO ANĐELU PRED CIJELOM KUĆOM: U naletu bijesa joj rekao sve što misli, ona od sramote završila sa njim ZAUVIJEK! STRAVA I UŽAS Ubistvo u KPZ Mostar: Zatvorenik nožem izboden u vrat Objavljena dugoročna prognoza: Miholjsko ljeto se nastavlja, temperature i do 26 stepeni Dnevni horoskop za ponedjeljak, 28. oktobar 2024: Ovan ni slučajno da rizikuje, Lava čeka iznenađenje, Strijelca dan pun iskušenja, a vas? Vanna objavila slike bez filtera, Nina Badrić odmah reagovala i pohvalila mačku “Imale smo JAKO TEŠKO DJETINJSTVO!” INDI O ŽESTOKOM SUKOBU SA SESTROM EDITOM: “Ne znam da li mi je oprostila, ali sigurno mi nije zaboravila!” (VIDEO) Kako da zadovoljite stariju damu?

“KRALJEVI ŠERA? SA MORALNIM DNOM BALKANA? BOLJI VIC NISAM ČUO” Saša Mirković BRUTALNO spustio Jovanu Jeremić i Milana Miloševića “IZGLEDA DA SU SE DOBRO ODRADILI”

Objavio: RHT
26/10/2024 10:56 AM

Saša Mirković brutalno spustio Jovanu Jeremić i Milana Miloševića

Direktor i vlasnik Hype produkcije Saša Mirković ponovo je izazvao lavinu komentara na društvenim mrežama, osvrnuvši se na izjave konkurencije koja se pohvalila titulom “kraljeva šera.”

Saša Mirković brutalno spustio Jovanu Jeremić i Milana Miloševića/Foto: ATA IMAGES

Naime, uz fotografiju Milana Miloševića i Jovane Jeremić, Mirković je ironično napisao: “Bolji vic odavno nisam čuo. Oni kraljevi šera? Izgleda da su se dobro ‘odradili’ ludim gljivama, kao i gazda.”

Foto: Instagram/sasa_mirkovic_official

Njegov komentar odmah je naišao na podršku brojnih pratilaca koji su pohvalili Mirkovićevu duhovitost i preciznost u komentarima. Smatraju da je Mirković u svom stilu uspio da osvijetli pravu situaciju i ujedno podsjeti publiku na to ko su istinski lideri u televizijskom prostoru. Njegov istup dodatno je podigao interes za nadolazeći sadržaj koji sprema za svoje gledaoce.

Čitajte i Rijaliti “Imanje” počinje uskoro: Saša Mirković poslao zagonetnu poruku

Početak rijalitija “Imanje” se bliži, a produkcija užurbano radi na pripremama.

Saša Mirković, direktor Hype produkcije, nedavno se oglasio na Instagramu, podgrijavajući atmosferu među fanovima. Uz fotografiju Mirković je napisao: “Spremamo se polako, a vi?”

Mirković je poznat po tome što voli da drži publiku u neizvjesnosti. Ova objava samo je dodatno podigla uzbuđenje pred početak novog rijalitija. Iako još uvijek nisu otkriveni svi detalji, spekulacije su već počele. Fanovi s nestrpljenjem iščekuju da vide učesnike na Imanju i kakve će intrige uslijediti.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS