calendar

Ponedeljak 28. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
Objavljena stravična prepiska maloljetnika koji je ubio policajca u Bosanskoj Krupi: “Evo moj razlog zašto napadam policiju…” DŽULIJANA ASANŽA DOČEKALA GOMILA PRISTALICA PO POVRATKU U AUSTRALIJU! Nakon više od pet godina u BRITANSKOM zatvoru i sedam godina u AZILU (VIDEO) EUROBASKET 2025. Selektor Adis Bećiragić objavio spisak za Hrvatsku: Džanan Musa predvodi “Zmajeve” Devet stvari koje žene ne žele priznati da su radile u trudnoći ISPLIVALI DETALJI HAOSA U CRIKVENICI: Filipu Caru prijeti ZATVOR, Maja mu napravila PAKAO! Nihad Alibegović i Esma Kovač na američkoj turneji: Čikago uglas pjeva “Bosnom behar probeharao”(VIDEO) SOFIJA TRUDNA SA TERZOM?! Na pomolu skandal epskih razmjera! OKRŠAJ! NASILJE NE PRESTAJE! LUKA UDARIO NA IVANA MARINKOVIĆA! Ne mogu da ih razdvoje! SKANDALOZNO (VIDEO) Otmica u Trebinju: Trojica prepriječila put advokatu i … GASTOZ PONIZIO ANĐELU PRED CIJELOM KUĆOM: U naletu bijesa joj rekao sve što misli, ona od sramote završila sa njim ZAUVIJEK! STRAVA I UŽAS Ubistvo u KPZ Mostar: Zatvorenik nožem izboden u vrat Objavljena dugoročna prognoza: Miholjsko ljeto se nastavlja, temperature i do 26 stepeni Dnevni horoskop za ponedjeljak, 28. oktobar 2024: Ovan ni slučajno da rizikuje, Lava čeka iznenađenje, Strijelca dan pun iskušenja, a vas? Vanna objavila slike bez filtera, Nina Badrić odmah reagovala i pohvalila mačku “Imale smo JAKO TEŠKO DJETINJSTVO!” INDI O ŽESTOKOM SUKOBU SA SESTROM EDITOM: “Ne znam da li mi je oprostila, ali sigurno mi nije zaboravila!” (VIDEO) Kako da zadovoljite stariju damu?

Janjuš pokušava da priđe Maji: “PRESTANI, NEMOJ DA ME DOVODIŠ U SITUACIJU…”

Objavio: RHT
25/10/2024 12:45 PM

Janjuš pokušava da priđe Maji

Maja je morala da se oglasi jer je Janjuš neprestano uznemirava

Janjuš pokušava da priđe Maji / Foto: M.P./ATAImages

Foto: M.P./ATAImages

Maja Marinković je obavijestila svoje fanove o razlozima zbog kojih je sinoć prekinula svoj lajv.

Janjuš pokušava da priđe Maji

Tom prilikom se obratila i svom bivšem dečku Marku Janjuševiću Janjušu. Bila poprilično bijesna nakon što je on našao način da je kontaktira, pa je odlučila da mu se obratiti javno putem video-snimka.

– Dobro veče, želim da se zahvalim svima jer ste bili u velikom broju u mom lajvu. Takođe, izvinjavam, se jer sam napustila lajv. Zamolila bih Janjuša da me ne dovodi u takve situacije. Vidjeli ste svi zbog koje situacije se to desilo. Zamolila bih ga da mi ne šalje poruke. Uključio se na moj lajv i pokušao da doda Bojanu u njega. Imam svoje privatne stvari, nema potrebe za tim. Moderatore bih zamolila da se više takve stvari ne dešavaju – istakla je Maja.

HITNO PREKINUTA EMISIJA ZBOG HAOSA IZMEĐU ANĐELE I GASTOZA

Pročitajte i: HITNO PREKINUTA EMISIJA ZBOG HAOSA IZMEĐU ANĐELE I GASTOZA: Kao FURIJA krenuo na nju…

Gastozu pao mrak na oči zbog Anđeline ljubomore!

Foto: Youtube.com/Zadruga Official

U “Beloj kući” sinoć se odigrala žestoka rasprava između Anđele Đuričić i Nenada Marinkovića Gastoza, koja je izazvala veliku pažnju.

Odnos između ovo dvoje učesnika prolazi kroz razne turbulencije i problematična iskušenja. Tako su postali jedan od glavnih fokusa interesovanja ukućana. Naime, Anđela je odlučila da totalno prekine komunikaciju sa Gastozom zbog Ene Čolić, koju reper neprestano brani. Zbog toga ona sumnja da postoje neke emocije sa njene strane:

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS