calendar

Ponedeljak 28. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
GASTOZ PONIZIO ANĐELU PRED CIJELOM KUĆOM: U naletu bijesa joj rekao sve što misli, ona od sramote završila sa njim ZAUVIJEK! STRAVA I UŽAS Ubistvo u KPZ Mostar: Zatvorenik nožem izboden u vrat Objavljena dugoročna prognoza: Miholjsko ljeto se nastavlja, temperature i do 26 stepeni Dnevni horoskop za ponedjeljak, 28. oktobar 2024: Ovan ni slučajno da rizikuje, Lava čeka iznenađenje, Strijelca dan pun iskušenja, a vas? Vanna objavila slike bez filtera, Nina Badrić odmah reagovala i pohvalila mačku “Imale smo JAKO TEŠKO DJETINJSTVO!” INDI O ŽESTOKOM SUKOBU SA SESTROM EDITOM: “Ne znam da li mi je oprostila, ali sigurno mi nije zaboravila!” (VIDEO) Kako da zadovoljite stariju damu? HITNO OGLAŠAVANJE OSMANA KARIĆA! Morao da da svoj sud o sinu i Aneli Ahmić! Starleta sve lošije krije da joj se sviđa Stefan! “On je DEDA ZA NJU! GDJE SU SE SASTAVILI…” Kako komšije pričaju o Ša i Mioni! Mirza Selimović ispunio maminu posljednju želju: Ne može nikad proći, samo se jednostavno navikneš da živiš s tim “MILJANA ĆE BITI DISKVALIFIKOVANA?!” Isplivale šok informacije, Kulićevoj se ne piše dobro?! VUK MOB ĆE ODLIJEPITI KADA VIDI OVO! Sita Ahmić mu napala majku i izvrijeđala CIJELU PORODICU! (VIDEO) VELIKA SRAMOTA! Gastoz NEMA POJMA! Produkcija najavila EMOTIVNU ISPOVIJEST NJEGOVOG OCA – snimali ga PIJANOG kako plače JER NEMA RAKIJU? Dino Merlin: Ovdje se zbilja osjećam kao u svojoj kući! “Jako sam srećan, to je velika radost” SERGEJ ĆETKOVIĆ: Tata vas je iz srca rodio! “To nisu USVOJENE već MOJE kćerke” BRUTALAN ODGOVOR MAJE – HAOS UŽIVO! Najavila suočavanje – EVO KAD SE SVE RJEŠAVA!

Nakon duboke šutnje: Moamer Kasumović, osuđen za bludne radnje, oglasio se na Facebooku, evo šta je poručio

Objavio: RHT
24/10/2024 8:00 PM

Oglasio se presuđeni pedofil Moamer Kasumović, poručio je ovo

Slučaj “Moamer Kasumović” nedavno je šokirao javnost kako u Bosni i Hercegovini, tako i u regiji.

Oglasio se presuđeni pedofil Moamer Kasumović, poručio je ovo/Foto: facebook

Naime, nakon svjedočenja mladića poslije premijere pozorišne predstave igrane u okviru Sarajevo Festa da je zlostavljan od navedenog glumca, saznalo se da je Kasumović ranije pravosnažno osuđen zbog bludne radnje na štetu maloljetnika te je dobio kaznu zatvora u trajanju od jedne godine, a koju je naknadno otkupio.

Nakon objave ove vijesti brojne kolege i građani su burno reagirali na ovakva saznanja. No. od Muamera Kasumovića, koji se ranije iz Sarajevo preselio u svoje rodno Bijelo Polje, nije bilo ni traga ni glasa.

Prije desetak dana Kasumović je navodno snimljen u Geteborgu u Švedskoj u kupovini.

Na FB profilu Muamera Kasumovića prethodna javna objava datira još iz januara 2020. godine.

No, sada se pak pojavila nova objava na njegovom Facebook profilu.

Foto: facebook screenshot

Naime, Kasumović je danas podijelio autorski tekst svog pravnog zastupnika Mihaila Volkova, objavljenog na crnogorskoj Pobjeda.me, u kojem advokat tvrdi da je presuda protiv njega za bludne radnje protuzakonita i da je morala biti ukinuta.

Čitajte i ACA LUKAS POZVAO SVE NA PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” I KONCERT! “Očekuje vas stravično dobra žurka” (VIDEO)

Za manje od mjesec, tačnije 19. novembra, očekuje nas premijera filma “Stravično” i koncert Ace Lukasa u beogradskom Sava Centru.

Nakon ogromnog uspjeha filma “Pokidan” koji je oborio rekorde gledanosti širom regiona, Hype produkcija i Telekom Srbija sa ponosom predstavljaju nastavak triologije “Kafana na Balkanu” i film “Stravično”.

LUKAS POZVAO SVE NA PREMIJERU

Premijera filma “Stravično” očekuje vas 19. novembra od 20 časova u Sava Centru, koji je renoviran i sada izgleda svjetski. Dođite da zajedno uživamo u jedinstvenom spoju filma i muzike. A sve to uz spektakularni koncert Ace Lukasa i njegovog Folk Haus benda.

Nemojte da čekate posljednji sekund, već na vrijeme nabavite karte za ovaj jedinstven i neponovljiv događaj. Prodaja ulaznica na ticket.rs ili na svim tiket prodajnim mjestima.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/avaz.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS