calendar

Ponedeljak 28. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
GASTOZ PONIZIO ANĐELU PRED CIJELOM KUĆOM: U naletu bijesa joj rekao sve što misli, ona od sramote završila sa njim ZAUVIJEK! STRAVA I UŽAS Ubistvo u KPZ Mostar: Zatvorenik nožem izboden u vrat Objavljena dugoročna prognoza: Miholjsko ljeto se nastavlja, temperature i do 26 stepeni Dnevni horoskop za ponedjeljak, 28. oktobar 2024: Ovan ni slučajno da rizikuje, Lava čeka iznenađenje, Strijelca dan pun iskušenja, a vas? Vanna objavila slike bez filtera, Nina Badrić odmah reagovala i pohvalila mačku “Imale smo JAKO TEŠKO DJETINJSTVO!” INDI O ŽESTOKOM SUKOBU SA SESTROM EDITOM: “Ne znam da li mi je oprostila, ali sigurno mi nije zaboravila!” (VIDEO) Kako da zadovoljite stariju damu? HITNO OGLAŠAVANJE OSMANA KARIĆA! Morao da da svoj sud o sinu i Aneli Ahmić! Starleta sve lošije krije da joj se sviđa Stefan! “On je DEDA ZA NJU! GDJE SU SE SASTAVILI…” Kako komšije pričaju o Ša i Mioni! Mirza Selimović ispunio maminu posljednju želju: Ne može nikad proći, samo se jednostavno navikneš da živiš s tim “MILJANA ĆE BITI DISKVALIFIKOVANA?!” Isplivale šok informacije, Kulićevoj se ne piše dobro?! VUK MOB ĆE ODLIJEPITI KADA VIDI OVO! Sita Ahmić mu napala majku i izvrijeđala CIJELU PORODICU! (VIDEO) VELIKA SRAMOTA! Gastoz NEMA POJMA! Produkcija najavila EMOTIVNU ISPOVIJEST NJEGOVOG OCA – snimali ga PIJANOG kako plače JER NEMA RAKIJU? Dino Merlin: Ovdje se zbilja osjećam kao u svojoj kući! “Jako sam srećan, to je velika radost” SERGEJ ĆETKOVIĆ: Tata vas je iz srca rodio! “To nisu USVOJENE već MOJE kćerke” BRUTALAN ODGOVOR MAJE – HAOS UŽIVO! Najavila suočavanje – EVO KAD SE SVE RJEŠAVA!

Nastavljene prijetnje, Milici pozlilo? Ekskluzivno šta se dešava i nastavak priejtećih poruka, sve na dlanu!

Objavio: RHT
23/10/2024 9:30 PM

Nastavak priejtećih poruka! Šta se dešava sa Milicom?

Milica Veličković se ponovo našla u središtu skandala nakon što su se nastavile prijeteće poruke koje je primala prethodnih dana.

Nastavak priejtećih poruka! Šta se dešava sa Milicom?/foto: printscreen

Ovaj put, situacija je eskalirala do te mjere da je Milici pozlilo, te je potražila medicinsku pomoć. Ekskluzivno saznajemo da je zbog stresa i konstantnog pritiska koji doživljava, njeno zdravstveno stanje ozbiljno narušeno.

Prijeteće poruke koje dobija sadrže uznemirujuće sadržaje, a Milica vjeruje da iza svega stoje osobe povezane s nedavnim sukobima u njenom privatnom životu. Uprkos svemu, ona je odlučna da otkrije ko je odgovoran za ove prijetnje, te je angažirala policiju i advokate kako bi što prije stala na kraj ovoj agoniji.

Njeni prijatelji i fanovi su zabrinuti za njeno zdravlje, dok Milica hrabro poručuje da se neće povući i da će se boriti protiv svih prijetnji koje joj ugrožavaju život i mir. Detaljnije pogledajte u videu ispod:

Čitajte i EKSKLUZIVNO ZA HYPE TV: NAJBOLJI PRIJATELJ ISIDORE TRIFUNOVIĆ OTKRIVA: “Ja od jutros POKUŠAVAM da dođem do nje!”

Drama bračnog para Sergeja i Isidore Trifunović ne prestaje, a HYPE  TV vam donosi najnovije informacije.

Naime, poslije incidenta i svađe koja se desila sinoć oko 22 časa glumac je otišao u policijsku stanicu gdje je svoju suprugu prijavio za nasilje. Prema nezvaničnim informacijama, Isidora je nakon ovog sukoba izjavila da će sve polomiti po stanu, što je bio povod za poziv policije. Od tada za mlađanu Isidoru kreće pravi pakao, koji joj je bukvalno namjestio rođeni muž. Em je neko vreme zavlačio i obećavao da će da je prijavi na njegovoj adresi. Onda je tek prije sedam dana sklopio brak sa njom pred matičarem i svjedocima. Što dokazuju i slike koje su objavljivali po društvenim mrežama.

10-50.000 dinara

Isidora je poslije iskaza u policiji odvedena u imigraciono. Kako se navodi osuđena je po Zakonu o strancima na novčanu kaznu. Predviđena je kazna u iznosu od 10.000 – 50.000 dinara.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS