calendar

Ponedeljak 28. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
Zdravko Čolić i Miloš Biković mladencima priredili iznenađenje za pamćenje! Svatovi u TRANSU! (VIDEO) Bolna ispovijest za Hype: Žena ostala bez djece! Odveli su ih, šta se trenutno dešava? Nova romansa: Neću da budem treća, ali hoću sedma, zato Elmedine kreni više da dovodiš žene! Muškarci otkrili sve detalje: Sa ovakvom ženom bi najradije prevarili partnerku Nova pjesma Emira Lapsusa vas neće ostaviti ravnodušnim: Evo u kojem bh. gradu su snimljeni kadrovi FILIP CAR KONAČNO DOČEKAO KĆERKU U CRIKVENICI?! Slika razniježila sve (FOTO) DARKO LAZIĆ RAZLJUTIO FANOVE! Poveo petogodišnje dijete u noćni klub, pa doživio osudu (FOTO) “SVI NA NOŽICE I PRAVAC U STOŽICE!” Aca Lukas najavio SPEKTAKL U LJUBLJANI! Premijera filma “Stravično” i najveća žurka na Balkanu! (VIDEO) Najemotivnija objava trudne Milice! TERZA BI UMRO OD TUGE DA OVO MOŽE VIDJETI (FOTO) Njemački mediji otkrili: Reprezentativac BiH mjesečno troši hiljade eura na ishranu ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Eto mene na konak! “Ja sam uvijek uz tebe…” (VIDEO) Adel zbog infekcije ne čuje dobro: To je najbolnija stvar koja mi se dogodila, bilo je gore od poroda ŠA UHVAĆEN U LAŽI! Miona za OVO ne smije NIKADA saznati Kako je Pablo Pikaso zaradio 12 boca vina iz Jugoslavije OBEZBJEĐENJE OPKOLILO BIJELU KUĆU: Opsadno stanje u rijalitiju! Doživio NERVNI SLOM (FOTO) Ko je ustvari Loša: Autor je megahita koji pjeva Halid Bešlić, otac mu je bio poznati novinar…

Hanka Paldum pjevala pored kreveta bolesnom Ibrahimu Jukanu: Nadamo se da ćeš opet zapjevati s nama

Objavio: RHT
23/10/2024 1:30 PM

Hanka Paldum pjevala pored kreveta bolesnom Ibrahimu Jukanu

Instagram/printskrin

Pjevač Ibrahim Jukan bori se sa zdravstvenim problemima, pa su se njegove kolege okupile i održale u Gračanici koncert podrške. Događaj u Bosanskom kulturnom centru pod nazivom “Kad pogledam sa Vuknića” – “Za našeg Ibrahima Jukana od srca”. Bio je veoma posjećen i emotivan.

Hanka Paldum pjevala pored kreveta bolesnom Ibrahimu Jukanu

Hanka Paldum, Amel Ćurić, Al’Dino, Esad Kovačević i drugi pjesmom su dali podršku Jukanu. A prije koncerta posjetili su ga u njegovom domu te mu je Hanka s kolegama pored kreveta otpjevala pjesmu o njegovoj Gračanici.

Svi se nadaju da će se on brzo oporaviti. Te im se opet pridružiti na sceni i zapjevati zajedno s njima.

Hanka je istakla da joj je Jukan iznimno drag kolega, prijatelj i sevdalija te da je sretna što može uz prijatelje gračaničke čaršije i prijatelje Jukana učestvovati u koncertu. Da bi se, kako ona kaže, “skupilo nešto sredstava i kako bi olakšali teške dane kroz koje Jukan prolazi i uz želju da se što prije pridruži njima na sceni i zapjeva “Kraj pendžera Jusuf stari”.

Al’Dino je kazao da je najteže ostati sam te da su oni željeli Jukanu pokazi do nije ostao sam.

Čitajte i : Od ljubavi do policije! Sergej Trifunović prijavio ženu Isidoru za porodično nasilje

collage.jpg
Milica Stanojević 

Sergej Trifunović je nakon sage koju je nedavno doživio u Hrvatskoj, kada je priveden, a potom i deportovan, doživio novu dramu.

Od ljubavi do policije

Glumac je,  prijavio sinoć za nasilje svoju suprugu Isidoru Mijanović.

Samo nekoliko sati prije nego što je suprugu prijavio za nasilje, glumac se provodio na promociji albuma reperke Sajsi MC. S njim je bio njegov pas vučjak, ali ne i njegova supruga.

Glumac sa psom inače ide u emisije na gostovanja, na putovanja, a očigledno i na muzičke promocije.

Podsjetimo, policija je sinoć nešto poslije 22 sata po prijavi Trifunovića došla u stan na Voždovcu u kom on živi sa suprugom.

Sergej je navodno ispričao da se posvađao sa suprugom i da je rekao da će napustiti stan. Ona je tada zaprijetila da će polomiti sve po kući – kaže naš izvor i dodaje da je o svemu obaviješteni Drugo osnovno javno tužilaštvo.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS