calendar

Ponedeljak 28. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
FILIP CAR KONAČNO DOČEKAO KĆERKU U CRIKVENICI?! Slika razniježila sve (FOTO) DARKO LAZIĆ RAZLJUTIO FANOVE! Poveo petogodišnje dijete u noćni klub, pa doživio osudu (FOTO) “SVI NA NOŽICE I PRAVAC U STOŽICE!” Aca Lukas najavio SPEKTAKL U LJUBLJANI! Premijera filma “Stravično” i najveća žurka na Balkanu! (VIDEO) Najemotivnija objava trudne Milice! TERZA BI UMRO OD TUGE DA OVO MOŽE VIDJETI (FOTO) Njemački mediji otkrili: Reprezentativac BiH mjesečno troši hiljade eura na ishranu ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Eto mene na konak! “Ja sam uvijek uz tebe…” (VIDEO) Adel zbog infekcije ne čuje dobro: To je najbolnija stvar koja mi se dogodila, bilo je gore od poroda ŠA UHVAĆEN U LAŽI! Miona za OVO ne smije NIKADA saznati Kako je Pablo Pikaso zaradio 12 boca vina iz Jugoslavije OBEZBJEĐENJE OPKOLILO BIJELU KUĆU: Opsadno stanje u rijalitiju! Doživio NERVNI SLOM (FOTO) Ko je ustvari Loša: Autor je megahita koji pjeva Halid Bešlić, otac mu je bio poznati novinar… GASTOZ RAZVEZAO JEZIK O ANĐELI: Priznao emocije prema Eni! “Ovakve budale u životu nisam imao, ovo nije normalno” Ne vadite prsten, Knoll to ne privlači: Nikada se neće udati, niži od nje nemaju šansu ZBOG NAPADA NA IVANA RIJALITI-TAKMIČAR OSTAO BEZ ŠESTOMJESEČNOG HONORARA Princ Vilijam prekinuo tišinu i konačno pomenuo brata Harija: Nazire li se pomirenje? ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Život nema reprizu, imam velike planove! “Sarajevo, pa onda privatni biznis sa četiri žene” (VIDEO)

Elmedin se obratio ženama: Sad znamo koja mu je omiljena

Objavio: RHT
22/10/2024 10:30 AM

Elmedin se obratio ženama: Sad znamo koja mu je omiljena

Sultan Elmedin se ovoga jutra obratio svojim ženama na specifičan način, izazivajući pažnju svojim riječima.

Elmedin se obratio ženama: Sad znamo koja mu je omiljena/Foto: Hype

„Jutro, Fato, cvijetu moj! Danas imaš samo pet zadataka, pa ti sve polako,“ poručio je s osmijehom, dok se Fatima namrštila, očito nezadovoljna količinom obaveza. S druge strane, Jani je ponudio odmor. „Ti, Jano, odmori danas. Jučer si puno radila,“ dodao je Elmedin, nastojeći smiriti atmosferu.

Njegove riječi izazvale su različite reakcije kod obje žene, a Fatima je, poznata po svom temperamentu, sigurno imala što reći kasnije. Elmedinov način dijeljenja zadataka često izaziva napetost, ali i komične trenutke u njihovom svakodnevnom životu. Ovakve situacije ne prestaju zabavljati one koji ih prate, dok Elmedin pokušava balansirati između svojih žena i obaveza, često uz dozu humora, ali i nerazumijevanja s njihove strane. Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku:

Čitajte i Šta je ružičasti kokain od kojeg poznati umiru kao na traci? Zovu ga drogom za visoko društvo, a kilo košta 150.000

Koktel sintetičke “luksuzne” droge poznat kao ružičasti kokain, koji može izazvati niz ozbiljnih i smrtonosnih posljedica, povezan je sa smrću Liama Pynea.

Ova droga, nazvana po primamljivoj ružičastoj nijansi koja se stvara pomoću prehrambene boje, ironično često ne sadrži kokain. Umjesto toga, riječ je o snažnoj mješavini nekoliko supstanci, poput sredstva za smirenje ketamina, stimulansa i psihodelika MDMA, te amfetamina poput meta, iako postoji nekoliko recepata.

Ljekari upozoravaju da droga može izazvati ekstremnu uznemirenost, halucinacije, zastoj srca i psihozu, navodi Daily Mail. Liam Pyne je drogu navodno dobio preko dva radnika hotela, a istraga je u toku.

Koktel “bomba”

Ovaj koktel zovu “bomba” zbog kombinacije djelovanja stimulansa i halucinogena te ogromnog opterećenja koje stvara na organizam. Ružičasti kokain poznat je i kao tuci ili tusi, odnosno Pantera Rosa. Potječe iz Kolumbije, ali je dostupan i u SAD-u, Španiji i Velikoj Britaniji već godinama, po cijeni između 90 i 100 eura po gramu.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS