calendar

Ponedeljak 21. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
“POJEŠĆE TE MRAK! Moram da zatvorim firmu, plašim se za sebe i svoju porodicu” Nakon diskvalifikacije, rijaliti učesnik progovorio o PRIJETNJAMA (VIDEO) Još jedan roditelj prijavio nasilje nad djetetom u Bošnjačkoj gimnaziji Gordana Boban snima u Njemačkoj: Sve će se znati 1. novembra “SAT VREMENA 200€” Aleksandra Nikolić se na PORNO SAJTU zove Ana, a evo koje usluge sve pruža? SKANDALČINA “JA UGOVOR S PINKOM NEMAM, jer ga kao i svi učesnici nikada nisam dobila” Anđela otkrila da od učešća NIJE DOBILA NI DINAR? ANITA UHVATILA ANĐELA S DRUGOM?! Svi detalji drame o kojoj se priča!? SKANDALOZNO Adi Mrgan iz BiH briljirao na Supertalentu: ŽIRI U ŠOKU (VIDEO) RASKINULI TERZA I SOFIJA! Svi detalji, guši se u suzama ne može da dođe do zraka! Milica će se šokirati Na području Jablanice nastavljeni radovi na raščišćavanju putnih komunikacija Bivša bh. reprezentativka Džonkel Džons osvojila WNBA titulu sa Njujorkom: Proglašena za MVP-a finala Sestra preminule Džejle Drapić: Pred posljednju operaciju mi je pisala, “seko, bojim se, volim vas sve, uči za mene” Zagonetna objava glumca izazvala haos: Meril Strip ima novog ljubavnog partnera? SVEČANO OTVOREN 3. MUNDIJAL PRIJATELJSTVA! Pepđonović: “Svjetski sport ova tri dana stanuje u Ulcinju i Crnoj Gori!” JUGOSLOVENSKE LEGENDE PONOVO U ISTOM STROJU “NA ‘IMANJU’ NEĆE BITI LAŽNOG HODANJA PO VODI, GDJE RONIOCI ISPOD DRŽE CIPELE” Saša Mirković otkrio “Takmičari će imati LJUDSKA PRAVA” Veliki broj sarajevskih ulica danas bez vode TAJNA AKCIJA ANELI I TERZE! Sofija će doživjeti NERVNI SLOM, mislili da ih kamere ne snimaju!

Džentlmenski potez starijeg gospodina oduševio: Ovo je rijetkost

Objavio: RHT
21/10/2024 9:40 AM

Džentlmenski potez starijeg gospodina oduševio

Foto: Printskrin

Džentlmenski potez starijeg gospodina oduševio

Instagram profil pod nazivom Raja.Sarajeva juče je podijelio snimak starijeg para koje je oduševio mnoge korisnike ove društvene mreže.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sarajevo, 71000📍 (@raja.sarajeva)

Simpatična situacija snimljena je u centru grada odnosno u Titovoj ulici, a prikazuje stariji par. Počinje tako što muškarac preuzima jednu od dvije kese koje je gospođa nosila i stavlja je na svoju torbu s točkovima.

Nakon toga, ona ga hvata pod ruku i zajedno nastavljaju s laganom šetnjom kroz grad.

Njegov džentlmenski potez oduševio je korisnike Instagrama, a objava je ubrzo prikupila više od 3.000 lajkova i brojne komentare.

“Kako su slatki i usklađeni”, “Ovakvu ljubav da je doživjeti i proživjeti”, “Ovo je rijetkost”, “Kako su divni”, bili su samo neki od komentara ispod objave.

Skandalozno oglašavanje Moamera Kasumovića osuđenog za bludničenje nad maloljetnikom (VIDEO)

Pročitajte i: Skandalozno oglašavanje Moamera Kasumovića osuđenog za bludničenje nad maloljetnikom

Skandalozno oglašavanje Moamera Kasumovića osuđenog za bludničenje nad maloljetnikom

Glumac Moamer Kasumović osuđen je za bludničenje nad maloljetnikom.

Naime, nakon predstave Beogradskog narodnog pozorišta “Tiho, tiše”, koja je izvedena u sklopu 6. Sarajevo Festa 16. septembra, u Narodnom pozorištu Sarajevo, upriličen je razgovor o predstavi koja govori o vršnjačkom nasilju.

Da li je tema nasilja ili nešto drugo iniciralo mladića iz publike da ustane i onim što je izjavio skrene pažnju i nadasve zgranutost prisutnih, teško je reći.

Kako su potvrdili prisutni, mladi čovjek je ustao i kazao: “Molim vas, želim nešto da kažem!”.

Skandalozno oglašavanje Moamera Kasumovića osuđenog za bludničenje nad maloljetnikom

Iz rečenica se dalo zaključiti da je bio žrtva pedofilije kada je imao 14 godina. A da je počinilac poznati glumac. Iz publike su ga pitali o kome se tačno radi, na šta je mladić odgovorio – Moameru Kasumoviću (43).

Mladić je u svojoj potresnoj ispovijesti u Narodnom pozorištu kazao da je cijeli slučaj imao i sudski epilog i da za to postoji sudska presuda. Glumac je osuđen za bludničenje nad maloljetnikom na kaznu zatvora od godinu dana, no svoju slobodu je platio 36.500 KM!?

I mada se Kasumoviću od tada gubi svaki trag, na društvenim mrežama je isplivao skandalozan snimak. Naime, Moamer s jednim muškarcem pjeva pjesmu ‘Stariji čovek’ Mine Kostić…

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS