calendar

Subota 19. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
MILICA NAKON POROĐAJA SA BEBOM ULAZI U RIJALITI?! Procurile šokantne informacije – javnost zanijemila nakon njenog priznanja! “DOBIĆEŠ PAR ŠAMARA OD NAŠIH DRUGOVA DOLE!” Rijaliti takmičar dobiva prijetnje zbog Aneli (FOTO) Senidah doživjela neprijatnost na nastupu: Obezbjeđenje moralo reagovati ZOLA PRIPREMIO PAKAO KULIĆIMA! Miljana ni ne sluti šta njen bivši radi u Srbiji ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jani smiješno što je Fatima nervozna: Halo, čuvaj zdravlje (VIDEO) “ŠEST MJESECI SAM MOLILA ZA LJEKARA U RIJALITIJU!” Tara Simov progovorila: “Od mojih srčanih problema sam padala u NESVIJEST, a oni su pravili ŠPRDNJU” Ova tri horoskopska znaka daće otkaz ove jeseni! ŠA DOŽIVIO NERVNI SLOM! Miona ga totalno raskrinkala! STEFAN RASKRINKAO ANĐELU: Zbog ovoga će nastati haos u rijalitiju! OTKRIO GASTOZU SVE DETALJE IZ KREVETA Direktor OC “Jahorina” Dejan Ljevnaić: Cijene ski-karte biće prilagođene dostupnosti staza SKANDALČINA – Car MUVA Anitu! Procurila prepiska STANISLAV OTKRIO ISTINU O MAJINOM SILIKONU U ZADNJICI! TAJNI SUSRET STANIJE I MENSURA! Ajdarpašić otkrio sve detalje ŽIVOT SA DVIJE ŽENE – “SVE FATIMA GLUPA, A SVE POBJEĐUJEM”: Nije čudo što me svi vole, vrijedna sam i poštena (VIDEO) MACA DISKRECIJA POKAZALA SVOJ NOVI, LUKSUZNI STAN! Nije štedjela, sve urađeno po mjeri! (FOTO) JE LI NORMALNO DA OVAKO IZGLEDA?! Katarina Lazić pokazala brutalnu figuru nakon porođaja! Izgleda kao da nije ni bila trudna! (FOTO)

Direktor OC “Jahorina” Dejan Ljevnaić: Cijene ski-karte biće prilagođene dostupnosti staza

Objavio: RHT
19/10/2024 7:30 PM

Direktor OC “Jahorina” Dejan Ljevnaić

Direktor Olimpijskog centra (OC) “JahorinaDejan Ljevnaić rekao je da će pred novu zimsku sezonu ispraviti grešku koju su im skijaši najviše zamjerali. Tako da će cijena ski-karata biti u potpunosti prilagođena dostupnosti ski-staza.

Foto: Facebook OC Jahorina

Direktor OC “Jahorina” Dejan Ljevnaić

“Svjesni smo da smo prošle sezone imali određenih propusta. Ali smo ove godine u potpunosti posvećeni da ispravimo te greške i obezbjedimo pravedniji i fleksibilniji sistem naplate. Koji će u potpunosti biti u skladu sa stanjem staza i kvalitetom ponude.”, poručio je Ljevnaić.

On je rekao da očekuju sjajne rezultate u novoj zimskoj sezoni, navodeći da prognoze pokazuju povoljne vremenske uslove.

Prema njegovim riječima, tim Olimpijskog centra pažljivo prati želje i potrebe posjetilaca. Spreman je da pruži skijašima vrhunske uslove na stazama jer im je na prvom mjestu opšti interes i zadovoljstvo gostiju.

“Upravo iz tog razloga, sve što radimo, radimo u skladu sa vašim očekivanjima i za vašu dobrobit. Ove godine smo uveli fleksibilniji model cijena karata, gdje će cijena zavisiti od stanja staza i njihovog kvaliteta. Ova odluka je donesena s ciljem da skijašima pružimo najbolju moguću vrijednost za njihov novac, kao i da istaknemo našu posvećenost odgovornom i transparentnom poslovanju”, naglasio je Ljevnaić.

Podizanju kvaliteta ukupne turističke ponude

Pozvao sve turističke subjekte na Jahorini da slijede njihov primjer.

“Kako bi zajedno doprinijeli podizanju kvaliteta ukupne turističke ponude, saopšteno je iz Olimpijskog centra “Jahorina”.

“Naš cilj je da Jahorina postane sinonim za kompletno skijaško iskustvo, koje će svaki posjetilac pamtiti i sa zadovoljstvom se vraćati”, istakao je Ljevnaić.

Pročitajte i: ŽIVOT SA DVIJE ŽENE – “SVE FATIMA GLUPA, A SVE POBJEĐUJEM”: Nije čudo što me svi vole, vrijedna sam i poštena (VIDEO).

SVE FATIMA GLUPA A SVE POBJEĐUJEM
Foto: Hype

Rijaliti Život sa dvije žene sve je popularniji i gledaniji, a nove avanture Elmedina Karića i njegovih dama Fatime i Jane se očekuju nestrpljivo iz dana u dan.

U Sultanovij vili danas je bilo vremena i za društvene igre.

“Sve Fatima glupa, a sve pobjeđujem” – rekla je, između ostalog, Elmedinova Bosanka.

“Nije čudo što me svi vole, jer sam vrijedna i poštena.”

Pogledajte video-snimak na našem Youtube kanalu:

BONUS VIDEO:

(hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS