calendar

Subota 19. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
Senidah doživjela neprijatnost na nastupu: Obezbjeđenje moralo reagovati ZOLA PRIPREMIO PAKAO KULIĆIMA! Miljana ni ne sluti šta njen bivši radi u Srbiji ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jani smiješno što je Fatima nervozna: Halo, čuvaj zdravlje (VIDEO) “ŠEST MJESECI SAM MOLILA ZA LJEKARA U RIJALITIJU!” Tara Simov progovorila: “Od mojih srčanih problema sam padala u NESVIJEST, a oni su pravili ŠPRDNJU” Ova tri horoskopska znaka daće otkaz ove jeseni! ŠA DOŽIVIO NERVNI SLOM! Miona ga totalno raskrinkala! STEFAN RASKRINKAO ANĐELU: Zbog ovoga će nastati haos u rijalitiju! OTKRIO GASTOZU SVE DETALJE IZ KREVETA Direktor OC “Jahorina” Dejan Ljevnaić: Cijene ski-karte biće prilagođene dostupnosti staza SKANDALČINA – Car MUVA Anitu! Procurila prepiska STANISLAV OTKRIO ISTINU O MAJINOM SILIKONU U ZADNJICI! TAJNI SUSRET STANIJE I MENSURA! Ajdarpašić otkrio sve detalje ŽIVOT SA DVIJE ŽENE – “SVE FATIMA GLUPA, A SVE POBJEĐUJEM”: Nije čudo što me svi vole, vrijedna sam i poštena (VIDEO) MACA DISKRECIJA POKAZALA SVOJ NOVI, LUKSUZNI STAN! Nije štedjela, sve urađeno po mjeri! (FOTO) JE LI NORMALNO DA OVAKO IZGLEDA?! Katarina Lazić pokazala brutalnu figuru nakon porođaja! Izgleda kao da nije ni bila trudna! (FOTO) Haris ponovo o razlazu s Melinom: Sve moje ljubavi su tragične Otkriveni novi detalji s Mbapeove zabave: “Mobitele smo morali ostaviti ispred noćnog kluba”

TAJNI SUSRET STANIJE I MENSURA! Ajdarpašić otkrio sve detalje

Objavio: RHT
19/10/2024 6:00 PM

Tajni susret Stanije i Mensura

Foto: Printscreen Instagram/stanijadobrojevic/mensssur/Ilustracija

Bivši učesnik rijalitija Mensur Ajdarpašić rekao je da se sa starletom Majom Marinković nikada nije zaglavio u liftu, a nije ni sa Stanijom Dobrojević. Otkrio je šta je prevagnulo u tome da odabere Staniju u ovom neobičnom izazovu.

Tajni susret Stanije i Mensura

-S kim bi se prije zaglavio u liftu, sa Majom ili sa Stanijom – pitao je Mensura voditelj.

– Iskreno da ti kažem, s Majom se nikad nisam zaglavio, nisam ni sa Stanijom. Evo sa Stanijom, ali bih se zaglavio ako živimo u istoj zgradi, pa sasvim slučajno lift stane (smijeh – op.a.) – rekao je Ajdarpašić.

Ja gotivim Staniju, ali ako moram da se zaglavljujem u liftovima i da neko mora da me smiri, onda neka to bude Stanija – rekao je Mensur.

Foto: Printscreen Instagram/mensssur

Inače, kako smo ranije pisali, već neko vrijeme se špekuliše o odnosu aktuelnog učesnika rijalitija Stefana Karića i Mensura Ajdarpašića. O tome se sada oglasio Mensur. Naime, on je gostujući u jednom podkastu otvoreno govorio o temi koja intrigira fanove rijalitija.

S obzirom na to da razne priče koje kruže mrežama, Ajdarpašić je odlučio da razriješi misteriju. I prizna da li je istina da je on smuvao djevojku svog bivšeg druga Stefana Karića.

– Ja ni ne znam ko je njegova djevojka… Koja je to? Ja nemam pojma. Ne, nije istina. Ne znam ni ko su njegove djevojke. I da znam, ne bih sigurno bio sa njima – rekao je samouvjereno Mensur.

JE LI NORMALNO DA OVAKO IZGLEDA?! Katarina Lazić pokazala brutalnu figuru nakon porođaja (FOTO)

Pročitajte i: JE LI NORMALNO DA OVAKO IZGLEDA?! Katarina Lazić pokazala brutalnu figuru nakon porođaja! Izgleda kao da nije ni bila trudna! (FOTO).

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Katarina Lazić, supruga pjevača Darka Lazića, nedavno je na svijet donijela djevojčicu kojoj su dali ima Srna.

Kaća je prije nego što je zatrudnila bila poznata kao neko ko se zdravo hrani i redovno trenira, ali je u trudnoći ipak sebi dala oduška.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS