calendar

Ponedeljak 28. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
Skrivena bolnica u Petrovoj Gori: Zaboravljeni spomenik partizanske borbe postao atrakcija Ovo samo u Gornjoj Višnjici ima: Fatima isukala pitu spavalicu Mjesečni horoskop za novembar 2024: Šta donosi svakom znaku? Kakav komentar: Maja je diva, ovo su sve njene kopije i smrduše! Vandredno ubacivanje, a napašće Terzu? Zdravko Čolić i Miloš Biković mladencima priredili iznenađenje za pamćenje! Svatovi u TRANSU! (VIDEO) Bolna ispovijest za Hype: Žena ostala bez djece! Odveli su ih, šta se trenutno dešava? Nova romansa: Neću da budem treća, ali hoću sedma, zato Elmedine kreni više da dovodiš žene! Muškarci otkrili sve detalje: Sa ovakvom ženom bi najradije prevarili partnerku Nova pjesma Emira Lapsusa vas neće ostaviti ravnodušnim: Evo u kojem bh. gradu su snimljeni kadrovi FILIP CAR KONAČNO DOČEKAO KĆERKU U CRIKVENICI?! Slika razniježila sve (FOTO) DARKO LAZIĆ RAZLJUTIO FANOVE! Poveo petogodišnje dijete u noćni klub, pa doživio osudu (FOTO) “SVI NA NOŽICE I PRAVAC U STOŽICE!” Aca Lukas najavio SPEKTAKL U LJUBLJANI! Premijera filma “Stravično” i najveća žurka na Balkanu! (VIDEO) Najemotivnija objava trudne Milice! TERZA BI UMRO OD TUGE DA OVO MOŽE VIDJETI (FOTO) Njemački mediji otkrili: Reprezentativac BiH mjesečno troši hiljade eura na ishranu ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Eto mene na konak! “Ja sam uvijek uz tebe…” (VIDEO) Adel zbog infekcije ne čuje dobro: To je najbolnija stvar koja mi se dogodila, bilo je gore od poroda

Zato je kralj estrade: Pogledajte delirijum na koncertu Ace Lukasa u Slavonskom Brodu (VIDEO)

Objavio: RHT
18/10/2024 10:10 PM

Pogledajte delirijum na Lukasovom koncertu u Slavonskom Brodu

Aca Lukas održao je spektakularan koncert u Slavonskom Brodu koji će se dugo pamtiti.

Pogledajte delirijum na Lukasovom koncertu u Slavonskom Brodu/Foto: Hype

Dvorana je bila ispunjena do posljednjeg mjesta, a atmosfera je bila nevjerovatna. Publika je od prvog trenutka pjevala uglas njegove najveće hitove, poput “Kuda idu ljudi kao ja” i “Lična karta”. Lukas je svojim energičnim nastupom i prepoznatljivim vokalom doveo publiku do ekstaze, dok su svjetla i zvučni efekti upotpunili doživljaj.

Tokom koncerta, Lukas je više puta komunicirao s publikom, zahvaljujući se na podršci i ljubavi koju mu pružaju. Njegova karizma i strast prema muzici učinili su ovaj događaj posebnim. Posebno emotivan trenutak bio je kada je publika uglas pjevala refren pjesme “Omaklo mi se”, što je izazvalo ovacije. Nakon koncerta, društvene mreže su bile preplavljene pozitivnim reakcijama i pohvalama, dok su fanovi jedva čekali njegov povratak.

Video: Hype

Čitajte i KRISTIJAN BJEŽI IZ RIJALITIJA ZBOG (NE)HIGIJENE?! Isplivali ŠOKANTNI DETALJI

Kristijan Golubović i Jelena Golubović svakodnevno privlače pažnju gledalaca i učesnika rijaliti programa svojim ponašanjem, intrigama i disciplinom koju pokušavaju da nametnu. Ipak, njihova saradnja mogla bi postati problematična, smatraju njihovi prijatelji.

– Sve je dobro dok se međusobno ne posvađaju. I ne krenu jedno na drugo, ovako dok su u paktu sve je u redu – istakao je kroz osmjeh, a zatim dodao:

– Kristijan je dosta toga uspio da kontroliše kod sebe, ali vidim da mu cimeri nisu naklonjeni. Svi su mnogo mlađi od njega, i nema dobru konekciju sa bilo kim od njih. A ovo nije rijaliti u kojem imaju sve uslove, tu moraju da rade. Mislim da će ga to izluditi potpuno, to što niko ne čisti, i ne pere za sobom. Zato što nisu hranili životinje, produkcija im je uvela životinje u životni prostor – kaže Kristijanov drug.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS