calendar

Ponedeljak 28. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
Skrivena bolnica u Petrovoj Gori: Zaboravljeni spomenik partizanske borbe postao atrakcija Ovo samo u Gornjoj Višnjici ima: Fatima isukala pitu spavalicu Mjesečni horoskop za novembar 2024: Šta donosi svakom znaku? Kakav komentar: Maja je diva, ovo su sve njene kopije i smrduše! Vandredno ubacivanje, a napašće Terzu? Zdravko Čolić i Miloš Biković mladencima priredili iznenađenje za pamćenje! Svatovi u TRANSU! (VIDEO) Bolna ispovijest za Hype: Žena ostala bez djece! Odveli su ih, šta se trenutno dešava? Nova romansa: Neću da budem treća, ali hoću sedma, zato Elmedine kreni više da dovodiš žene! Muškarci otkrili sve detalje: Sa ovakvom ženom bi najradije prevarili partnerku Nova pjesma Emira Lapsusa vas neće ostaviti ravnodušnim: Evo u kojem bh. gradu su snimljeni kadrovi FILIP CAR KONAČNO DOČEKAO KĆERKU U CRIKVENICI?! Slika razniježila sve (FOTO) DARKO LAZIĆ RAZLJUTIO FANOVE! Poveo petogodišnje dijete u noćni klub, pa doživio osudu (FOTO) “SVI NA NOŽICE I PRAVAC U STOŽICE!” Aca Lukas najavio SPEKTAKL U LJUBLJANI! Premijera filma “Stravično” i najveća žurka na Balkanu! (VIDEO) Najemotivnija objava trudne Milice! TERZA BI UMRO OD TUGE DA OVO MOŽE VIDJETI (FOTO) Njemački mediji otkrili: Reprezentativac BiH mjesečno troši hiljade eura na ishranu ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Eto mene na konak! “Ja sam uvijek uz tebe…” (VIDEO) Adel zbog infekcije ne čuje dobro: To je najbolnija stvar koja mi se dogodila, bilo je gore od poroda

“STIGLA NOVA BEBICA ZA MOJU SESTRU” Saša Mirković POKAZAO BIJESNU MAŠINU za Miru Škorić, njen osmijeh sve govori (FOTO)

Objavio: RHT
18/10/2024 8:30 PM

Saša Mirković POKAZAO BIJESNU MAŠINU za Miru Škorić

Vlasnik i direktor Hype produkcije i Hype televizije pokazao je i ovoga puta koliki je džentlmen.

Pritntscreen Instagram/sasa_mirkovic_official

Saša Mirković oglasio se na Instagramu, istakavši da je Mira Škorić dobila novi automobil, i to kakav.

Dok je muzička zvijezda sjedila u automobilu uz ozareni osmijeh, Mirković je provjeravao da li sve radi, piše hypetv.rs.

Saša Mirković POKAZAO BIJESNU MAŠINU za Miru Škorić

Stigla je nova bebica za moju sestru Miru Škorić. Tako mi radimo dok otmeno propadamo. BMW ispod čekića“, napisao je Saša Mirković u opisu i kroz smijeh dodao:

Baš je propala Mira”.

Pritntscreen Instagram/sasa_mirkovic_official

Nema sumnje da prave stvari tek očekuju ovaj tim, s obzirom da je Mirković najavio kako uskoro izlazi nova pjesma Škorićke i Ace Lukasa koja nosi naziv “Krik”.

“Za desetak, 15 dana u izdanju “Hype”-a će izaći novi album Aleksandra Vuksanovića. Mislim da, od devet pjesama, ima devet hitova – sa jednim duetom. Snimio je duet sa Mirom Škorić. Nju smo izabrali za duet, i mislim da će to biti Mirin veliki comeback na estradnu scenu”, ponosno je ispričao Mirković, a pogledajte i naredni  video.

Takođe, prvi čovjek Hype produkcije najavio je i Marakanu 2025. godine na kojoj će nastupiti Aca Lukas, a o frazi “Da se prebrojimo na Marakani” tek će se pričati.

FILM STRAVIČNO – USKORO

Poslije izvanrednog uspjeha filma “Pokidan”, koji je oborio rekorde gledanosti širom regiona, Hype produkcija i Telekom Srbija sa ponosom najavljuju film “Stravično”. Ostvarenje inspirisano životom muzičke zvijezde Ace Lukasa, otkriva detalje iz njegovog privatnog i profesionalnog života. U glavnoj ulozi Peđe Kovača pojavljuje se talentovani Mladen Sovilj. Uz njega je i sjajna glumačka ekipa, uključujući Branku Katić, Andriju Kuzmanovića, Mimu Karadžića, Ivana Đorđevića Džudija, Jovu Maksića i mnoge druge. Kada je riječ o Beogradu, premijera filma, kao i koncert, održaće se 19. novembra od 20 h u Sava Centru.

Za ovu spektakularnu priliku, karte su u prodaji. Putem ovog linka možete doći do karata!

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS