calendar

Ponedeljak 28. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
“Imale smo JAKO TEŠKO DJETINJSTVO!” INDI O ŽESTOKOM SUKOBU SA SESTROM EDITOM: “Ne znam da li mi je oprostila, ali sigurno mi nije zaboravila!” (VIDEO) Kako da zadovoljite stariju damu? HITNO OGLAŠAVANJE OSMANA KARIĆA! Morao da da svoj sud o sinu i Aneli Ahmić! Starleta sve lošije krije da joj se sviđa Stefan! “On je DEDA ZA NJU! GDJE SU SE SASTAVILI…” Kako komšije pričaju o Ša i Mioni! Mirza Selimović ispunio maminu posljednju želju: Ne može nikad proći, samo se jednostavno navikneš da živiš s tim “MILJANA ĆE BITI DISKVALIFIKOVANA?!” Isplivale šok informacije, Kulićevoj se ne piše dobro?! VUK MOB ĆE ODLIJEPITI KADA VIDI OVO! Sita Ahmić mu napala majku i izvrijeđala CIJELU PORODICU! (VIDEO) VELIKA SRAMOTA! Gastoz NEMA POJMA! Produkcija najavila EMOTIVNU ISPOVIJEST NJEGOVOG OCA – snimali ga PIJANOG kako plače JER NEMA RAKIJU? Dino Merlin: Ovdje se zbilja osjećam kao u svojoj kući! “Jako sam srećan, to je velika radost” SERGEJ ĆETKOVIĆ: Tata vas je iz srca rodio! “To nisu USVOJENE već MOJE kćerke” BRUTALAN ODGOVOR MAJE – HAOS UŽIVO! Najavila suočavanje – EVO KAD SE SVE RJEŠAVA! Tužna nedjelja u domu Janjuševića: Najgori dan od kad’ sam se rodio! “ČESTO TE LJUBIM” BLAM NEVIĐENIH RAZMJERA! Milena Kačavenda BRUTALNO ISPROZIVALA Darka Tanasijevića U PROGRAMU UŽIVO! Svi mu se smijali (VIDEO) RONI SUZE ZBOG OVOGA! Ovo je slomilo Ivana Marinkovića – svi slute da je to posvetio NJOJ MAJKA VUKA MOBA JAVNO PROZIVALA ANELI NA NACIONALNOJ OSNOVI?! Pružila podršku ovom takmičaru rijalitija: “Pravi muškarac” Banjaluka: Veseli ujak na proslavi 18. rođendana izdominirao u štiklama (VIDEO)

STRAVIČNA ISPOVIJEST DENIZ DEJM ZA HYPE TV NAKON ŠTO JE DEPORTOVANA IZ AMERIKE! Starleta grca u suzama: “Optužena sam za prostituciju”

Objavio: RHT
18/10/2024 7:00 PM

Stravična ispovijest Deniz Dejm za Hype  TV

Foto:Hype tv/instagram/denisdameofficiell

Stravična ispovest Deniz Dejm za Hype TV

Ekipa Hype televizije dočekala je Deniz Dejm na beogradskom aerodromu, nakon što je deportovana iz Amerike, tačnije iz Majamija.

Starleta je provela noć u pritvoru, a potom je vraćena nazad u Srbiju. Kroz suze nam je objasnila da je razlog njenog odlaska u Majami bio momak, reper sa kojim se već neko vrijeme dopisivala, piše hypetv.rs.

Problem je nastao kada su joj predstavnici zakona u telefonu pronašli eksplicitne slike i snimke, kao i nalog na OnlyFans mreži za odrasle.

Photo: Printscreen Instagram/denisdameofficial

Deniz tvrdi da je pretrpjela teror, uvrede i poniženje, jer su posumnjali da se uputila u Ameriku kako bi radila ilegalne poslove. “Jedna policajka mi je rekla da sam luda kada je vidjela moje snimke u telefonu!” – ističe ona.

Starleta je onda nastavila svoju ispovijest:
-Imala sam pravo na jedan poziv, a kada mi se majka nije javila nisu mi dozvolili da pozovem drugi broj. Takođe sam ih molila da mi daju lijek za smirenje što su odbili. Toliko sam rastrešena, nije mi se ovako nešto desilo u životu – otkriva ona ekskluzivno za Hype TV.

“Nisu htjeli da mi daju vodu, lijekove! Ponašali su se kao da sam kriminalac”

-Ponašali su se prema meni kao da sam kriminalac. Nisu htjeli da mi daju vodu, lijekove. Imala sam napad panike – zaključila je starleta vidno u šoku, te istakla da je uredno imala papire.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS