calendar

Ponedeljak 28. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
Ukanalio je za sva vremena! Uroš žestoko ponizio Aneli zbog afera u rijalitiju, ona ne zna šta će od muke IVAN MARINKOVIĆ U RANAMA NAKON TUČE! Dobio jezive povrede, lice mu potpuno izgrebano! (FOTO) Četiri stvari koje su bile obavezne u školama u Jugoslaviji Stanisav se vratio u ZG: “Sha, molim produkciju da mi pomognu zadržati Mionu? Anđela pobjeđuje!” Miljan Vračević o posljedicama rijalitija: “Matora se nikad neće oporavit, a Sha očekuju teški problemi!” Darko Lazić se razvodi, Tea Tairović rađa sina, Marija Šerifović čeka drugo dijete! Borac nakon velikog preokreta srušio Široki Brijeg OTKRIVAMO KO JE KOME BACAO MAGIJU U RIJALITIJU? Ona je otvorila PANDORINU KUTIJU! Skrivena bolnica u Petrovoj Gori: Zaboravljeni spomenik partizanske borbe postao atrakcija Ovo samo u Gornjoj Višnjici ima: Fatima isukala pitu spavalicu Mjesečni horoskop za novembar 2024: Šta donosi svakom znaku? Kakav komentar: Maja je diva, ovo su sve njene kopije i smrduše! Vandredno ubacivanje, a napašće Terzu? Zdravko Čolić i Miloš Biković mladencima priredili iznenađenje za pamćenje! Svatovi u TRANSU! (VIDEO) Bolna ispovijest za Hype: Žena ostala bez djece! Odveli su ih, šta se trenutno dešava? Nova romansa: Neću da budem treća, ali hoću sedma, zato Elmedine kreni više da dovodiš žene! Muškarci otkrili sve detalje: Sa ovakvom ženom bi najradije prevarili partnerku

DRAMA U SOFIJINOJ PORODICI! Majka joj zbog Terze završila u HITNOJ, otac ne zna gdje udara…

Objavio: RHT
18/10/2024 11:15 AM

DRAMA U SOFIJINOJ PORODICI

Ne podržavaju kćerkin odnos sa preljubnikom!

Foto: Youtube.com/Zadruga Official

Porodica Sofije Janićijević očajna je zbog njene veze sa Borislavom Terzićem Terzom, koji je zbog nje ostavio trudnu vjerenicu Milicu Veličković, koja će se poroditi početkom januara.

DRAMA U SOFIJINOJ PORODICI

Terzu su najstrašnije osudili zbog toga što je Milicu nakon raskida strašno vrijeđao, kako bi uzdigao svoju novu ljubav.

Brankica Janićijević, Sofijina majka, nije odgovarala novinarima neko vrijeme, ali se oglasila Maja, Sofijina sestra od tetke.
– Nikad nismo bili gore zbog čitave ove situacije! Sofiju podržavam, ali taj odnos sa Terzom ne! On je smrad jedan smrdljivi. – rekla je Maja, koju su upitali zbog čega ima takav stav, budući da se Terza sjajno ponaša prema Sofiji.
– Džabe se on lijepo ponaša prema Sofiji kada je mogao da uradi to što je uradio. Sutra bi i njoj to mogao da uradi ili bilo kojoj drugoj – istakla je.

Posebno im je teško palo to što je Sofija imala s*ks sa Terzom.

– Majka je dva puta bila u hitnoj, užas. Užas! Ona je baš loše! Sofijin otac je u šoku, ne gleda više, niti ga zanima. Cijela porodica je katastrofa – rekla je ona za srbijanske medije.

A potom se osvrnula na brojne stvari koje se o Sofijinoj prošlosti pišu i šeruju na društvenim mrežama:

– Taj čovjek o kom se priča da je bila s njim nije Albanac. A ona slika sa curom, gdje se ljube, to je njena tetka koja se ne eksponira – rekla je Sofijina sestra Maja.

Dnevni horoskop za petak, 18. oktobar 2024.

Pročitajte i: Dnevni horoskop za petak, 18. oktobar 2024: Rak nije spreman na kompromis, Djevica mora da se pazi, Strijelac na putu uspjeha, a Vi?


Pročitajte dnevni horoskop za 18. oktobar 2024. godine!

Izvor: Thanumporn Thongkongkaew/Shutterstock

Dnevni horoskop za 18. oktobar 2024. godine, evo šta vam zvijezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Dnevni horoskop za 18. oktobar 2024. godine najavljuje vam dobro zdravlje i visok nivo energije, ali je to sve što će danas biti kako treba! Na poslu ste primorani i pritisnuti da donesete odluku sa kojom se nikako ne slažete, i nećete moći da prestanete da razmišljate o tome. U ljubavi, partner ima ideju koja vam se ne dopada, i teško vam je da iznesete argumente, a da ne uključite i emocije. Ali već sutra će biti bolje!

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS