calendar

Ponedeljak 28. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
Skrivena bolnica u Petrovoj Gori: Zaboravljeni spomenik partizanske borbe postao atrakcija Ovo samo u Gornjoj Višnjici ima: Fatima isukala pitu spavalicu Mjesečni horoskop za novembar 2024: Šta donosi svakom znaku? Kakav komentar: Maja je diva, ovo su sve njene kopije i smrduše! Vandredno ubacivanje, a napašće Terzu? Zdravko Čolić i Miloš Biković mladencima priredili iznenađenje za pamćenje! Svatovi u TRANSU! (VIDEO) Bolna ispovijest za Hype: Žena ostala bez djece! Odveli su ih, šta se trenutno dešava? Nova romansa: Neću da budem treća, ali hoću sedma, zato Elmedine kreni više da dovodiš žene! Muškarci otkrili sve detalje: Sa ovakvom ženom bi najradije prevarili partnerku Nova pjesma Emira Lapsusa vas neće ostaviti ravnodušnim: Evo u kojem bh. gradu su snimljeni kadrovi FILIP CAR KONAČNO DOČEKAO KĆERKU U CRIKVENICI?! Slika razniježila sve (FOTO) DARKO LAZIĆ RAZLJUTIO FANOVE! Poveo petogodišnje dijete u noćni klub, pa doživio osudu (FOTO) “SVI NA NOŽICE I PRAVAC U STOŽICE!” Aca Lukas najavio SPEKTAKL U LJUBLJANI! Premijera filma “Stravično” i najveća žurka na Balkanu! (VIDEO) Najemotivnija objava trudne Milice! TERZA BI UMRO OD TUGE DA OVO MOŽE VIDJETI (FOTO) Njemački mediji otkrili: Reprezentativac BiH mjesečno troši hiljade eura na ishranu ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Eto mene na konak! “Ja sam uvijek uz tebe…” (VIDEO) Adel zbog infekcije ne čuje dobro: To je najbolnija stvar koja mi se dogodila, bilo je gore od poroda

Dejan prvi put otvoreno šta je Dalila radila njegovoj majci? Dok sam bio slijep, ona je za mene…

Objavio: RHT
17/10/2024 10:45 PM

Dejan prvi put otvoreno šta je Dalila radila njegovoj majci?

Voditelj Dejan Dragojević prvi put je otvoreno progovorio o tome šta je njegova bivša supruga Dalila radila njegovoj majci tokom njihovog zajedničkog života.

Dejan prvi put otvoreno šta je Dalila radila njegovoj majci?/foto: printscreen

“Dok sam bio slijep, nisam vidio koliko loše stvari radi za mene i moju porodicu. Sada, kad se osvrnem, jasno vidim kroz šta je moja majka prolazila,” izjavio je Dejan sa tugom u glasu.

Otkrio je da je Dalila često imala hladan i distanciran odnos prema njegovoj majci, što je duboko povrijedilo njegovu porodicu. “Ona je uvijek imala svoje prioritete, a moja majka nije bila među njima. Kad bih se vratio kući, sve bi izgledalo normalno, ali majka mi nikad nije htjela reći koliko je zapravo patila zbog nje.”

Dejan sada izražava kajanje što nije ranije primijetio situaciju i zaštitio svoju porodicu. “Sada znam da je moja majka zaslužila mnogo bolje,” zaključio je emotivno. Detaljnije u videu ispod:

Čitajte i BIVŠI MAJIN DEČKO NA METI PORŠELINE! Otkrila Aneli šta bi voljela sa njim! “Dobar je za sve”

Dok su sjedile u pabu, Slađa Lazić Poršelina i Aneli Ahmić komentarisale su bivše učesnike rijalitija, kao i parove koji su uspjeli nakon rijaliti-takmičenja.

BIVŠI MAJIN DEČKO NA METI PORŠELINE

– Jedan posto parova je uspjeo napolj. Bilo je pravih parova poput Marka i Sanje, Alena i Maje – rekla je Slađa.

– Od tih starih igrača voljela bih da vidim Cara – nastavila je Poršelina.

– Dečko je mnogo elokventan. Dobar je i za druženje i za sve – završila je Lazić. 

Podsjetimo, Slađa Lazić nedavno je napustila žurku kako bi se pridružila Nikoli Škatariću koji se osamio.

Ponesena strastima Slađa je legla preko cimera, te ga sočno poljubila. 

– Vidi nas ovdje sa psom, samo nam fali beba – rekla je Slađa tada, pa dodala:

– To je idealna porodica, san svake žene – rekla je, a Škatarić je potvrdio njene riječi. 

BONUS VIDEO

hypebih.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS