calendar

Ponedeljak 28. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
Skrivena bolnica u Petrovoj Gori: Zaboravljeni spomenik partizanske borbe postao atrakcija Ovo samo u Gornjoj Višnjici ima: Fatima isukala pitu spavalicu Mjesečni horoskop za novembar 2024: Šta donosi svakom znaku? Kakav komentar: Maja je diva, ovo su sve njene kopije i smrduše! Vandredno ubacivanje, a napašće Terzu? Zdravko Čolić i Miloš Biković mladencima priredili iznenađenje za pamćenje! Svatovi u TRANSU! (VIDEO) Bolna ispovijest za Hype: Žena ostala bez djece! Odveli su ih, šta se trenutno dešava? Nova romansa: Neću da budem treća, ali hoću sedma, zato Elmedine kreni više da dovodiš žene! Muškarci otkrili sve detalje: Sa ovakvom ženom bi najradije prevarili partnerku Nova pjesma Emira Lapsusa vas neće ostaviti ravnodušnim: Evo u kojem bh. gradu su snimljeni kadrovi FILIP CAR KONAČNO DOČEKAO KĆERKU U CRIKVENICI?! Slika razniježila sve (FOTO) DARKO LAZIĆ RAZLJUTIO FANOVE! Poveo petogodišnje dijete u noćni klub, pa doživio osudu (FOTO) “SVI NA NOŽICE I PRAVAC U STOŽICE!” Aca Lukas najavio SPEKTAKL U LJUBLJANI! Premijera filma “Stravično” i najveća žurka na Balkanu! (VIDEO) Najemotivnija objava trudne Milice! TERZA BI UMRO OD TUGE DA OVO MOŽE VIDJETI (FOTO) Njemački mediji otkrili: Reprezentativac BiH mjesečno troši hiljade eura na ishranu ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Eto mene na konak! “Ja sam uvijek uz tebe…” (VIDEO) Adel zbog infekcije ne čuje dobro: To je najbolnija stvar koja mi se dogodila, bilo je gore od poroda

“Čovjek VOZI DIJETE U OBDANIŠTE FERARIJEM, e to je ŠUND veći nego estrada!” Aca Lukas opisao probleme današnjice (VIDEO)

Objavio: RHT
17/10/2024 9:15 PM

Aca Lukas: Vozi dijete u obdanište FERARIJEM, to je ŠUND!

Aleksandar Vuksanović uskoro će pokoriti estradnu scenu uspjesima.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Najveća muzička zijvezda Aca Lukas sinoć je održao konferenciju za medije, na kojoj je, između ostalih, govorio i direktor i vlasnik Hype production-a Saša Mirković.

“Najviše na svijetu volim beogradsku publiku. Imamo koncert za mjesec dana, ljudi mi redovno dolaze na nastup. Ja volim ovakve svirke”, započeo je Lukas, čiji će se koncert održati u Beogradu 19. novembra. Prije spektakla sa Folk House bendom, održaće se premijera filma “Stravično”, rađenom po motivima iz Lukasvogo života. Novinare je zanimalo i da li će biti drugog koncerta u Sava Centru.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

“Ne, ovo je premijera filma, prije svega. Ovo je polukoncert”, rekao je i opisao umjetnost u Srbiji.

Aca Lukas: Vozi dijete u obdanište FERARIJEM, to je ŠUND!

“U Srbiji se ne poznaje dovoljno umjetnost. Nije umjetnost samo Leonardo Da Vinči. Ima besposlenih njuški koji su negdje nešto uradile u životu, i misle da mogu da određuju šta je umjetnost, a šta šund”, izjavio je, piše hypetv.rs.

Ima toliko šunda u životu da je na estradi neprimijetanKada izađeš na ulicu, koliko ima šunda – znate o čemu pričam. Kakva estrada? Pogledajte čovjek vozio dijete u obdanište ferarijem, zar to nije šund?”, rekao je Lukas i najavio duet sa Mirom Škorićem, koja će nositi naziv “Krik” i naći će se na Acinom novom albumu.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS