calendar

Sreda 16. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Predvidjela sam preko 10 smrtnih slučajeva!” SARA TKD “Prijetili su mi smrću! Ne selim se za Dubai!” Fran Kosmat o AFERI sa Elektrom Elite i Riki Martinom! “Nude mi svašta, ne prodajem se JEFTINO!” Uvijek prisutna magija: Ovako se Toše Proeski vinuo u visine Bijeli mag otkriva ko baca crnu magiju u rijalitiju i koga čeka veliki problem! Fatima tepa papagaju, Elmedin ljubomoran! Ja ovo od tebe nisam doživio! Razvodi se Tina Ivanović?! Krah braka nakon godina ljubavi?! Što nas želite rastaviti, koji je vaš problem? Marija je predobra i nikad nije pomenula Saleta? Oglasio se otac preminule Džejle Drapić: Zubar joj nije izvadio zub, dobila je apsces, sve je otišlo na pluća Model iz Srbije zaludio žene: Miroslav pokazao mišiće Ogledalce, ogledalce, ko je najljepši? Fatima se zeza i smije naglas! EVO GDJE JE JOŠ JANJUŠ ULOŽIO NOVAC – PORED BARA! Hoće li se obogatiti? (FOTO) Najmudrije žene su rođene u ova četiri horoskopska znaka TRAGEDIJA Detalji smrti mlade Sarajke Džejle Drapić (16): Stomatolog od porodice tražio “da mu ne udaraju na egzistenciju” Bivša prva dama Francuske u donjem vešu bacila sve u trans: Žao mi je što mi muž nije ovdje PRVO OGLAŠAVANJE MAJKE MATEJE MATIJEVIĆA: Progovorila o njenovom STANJU nakon napuštanja rijalitija! Pi Didi se prvi put oglasio iz zatvora! Kontroverzni reper poslao poruku, društvene mreže se usijale!

Pi Didi se prvi put oglasio iz zatvora! Kontroverzni reper poslao poruku, društvene mreže se usijale!

Objavio: RHT
16/10/2024 3:30 PM

Pi Didi se prvi put oglasio iz zatvora!

Sve ozloglašeniji reper Paf Dedi oglasio se na društvenim mrežama prvi put nakon hapšenja septembru. Reper kojeg terete za reketarenje, trgovinu ljudima i kriminalna djela vezana uz prostituciju objavio je fotografiju svoje kćerke Lav i čestitao joj drugi rođendan.

Foto: Profimedia

Pi Didi se prvi put oglasio

“Sretan rođendan, Lav, voli te tata”, napisao je Paf Dedi uz fotografiju kćerkice.

Dedi, naravno, nije komentarisao teške optužbe s kojima se suočava posljednjih nekoliko mjeseci, a na novoj objavi je isključio komentare. Brojni su čak komentarisali njegove druge dvije objave na kojima su komentari ostali uključeni i pokazali koliko su šokirani iznenadnom objavom repera koji se nalazi u pritvoru. Reper čeka svoje suđenje u Njujorku, a navodno ima pravo na posjete jednom nedjeljno na jedan sat. Međutim, nije poznato da li će imati priliku da vidi svoju kćerku Lav koju je dobio s Dejnom Trajn.

Zabranjeno korištenje telefona

Poruka je objavljena od strane njegovog tima, jer mu je zabranjeno da koristi telefon, a objava na kojoj su komentari bili onemogućeni, sadržala je dragoceni snimak Dedijeve male djece. Lav Šon Kombs koja nosi belu haljinu prekrivenu ružičasto-bijelim cvijećem sa licem prekrivenim glazurom nakon što je zagrizla svoju tortu. Na Instagramu su također prikazani snimci Dedija pored njegove kćerke tokom istog fotografisanja, kao i divan snimak dvojca oca i kćerke koji se zajedno igraju u okeanu. Dedi je dobio kćerku sa manekenkom Dejnom Tranom, iako par nikada nije javno potvrdio svoju vezu.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/hypetv.rs/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS